Сватба с дължина на пода: Изготвяне на обширно изявление

July 22, 2023 0 Comments

Най -новата мода в града е сватбената сватба с дължина на пода, която символизира богатството, величието и красотата.

Напоследък повечето жени и дори млади момичета предпочитат да носят тези анаркали с дължина на пода на сватби и други партита с висок профил. Тези рокли не само добавят много блясък и елегантност, но са абсолютно безпроблемни безплатни по отношение на поддръжката. Човек не трябва да се притеснява от управлението на палу, да проверява плисетата или да се бори да ходи.

Тази основна революция в контекста на сценария на индийската мода 2015 г. създаде доста буря. За да се създаде поразителен баланс между традицията и съвременната мода, тези Anarkalis от 2015 г. са докоснали правилния акорд. С международната си привлекателност, тежка работа с бродерия и безупречни дизайни, тези тоалети са се превърнали в любима сред масите.
[Също така прочетете: Анаркални рокли дизайни]
Източник: Pinterest.com Бузи дължина на пода Anarkalis тук

Тези Anarkalis с дължина на пода създадоха раздвижване в модния свят с дългите си, течащи тъкани в богати бродерии, тежки брокади, зашеметяващи дизайни и сложни произведения на изкуството. Като индийски еквивалент на вечерни рокли, тези анаркали на дължината на пода са създали основно модно изявление по целия свят.
Сватбената сватба на пода Анаркали Курта е толкова дълга, че е трудно да надникнеш към износения чуридар. Кралските парчета могат да ласкаят всеки тип тяло и също така могат да скрият недостатъци, ако има такива. Добре оборудваният елек, обемният пламък в стил Ghaghra и царствените деколтета, правят тези дължини на пода Anarkalis дават елегантен и подобрен силует на потребителя. С тези дълги и разплаквани Anarkalis тялото изглежда по -високо, по -изправено и подобрено.

Източник: Pinterest.com, изпъстрени от кралското величие на ерата на Могол, тези анаркали на пода са дрехи на чисто величие, ефирен чар и красота.
Дизайнери като Manish Malhotra, Abu Jani и Sandeep Khosla са популярни заради красиво изрязаните си дизайни на Anarkali с дължина на пода в доста цветове и прекрасни мотиви.

Източник: Pinterest.com Бузи дължина на пода Anarkalis тук
Дизайнерът Анжу Моди казва: „Дължината на пода Аркали е индийската рокля с топка, без да изисква определен тип тяло“. Тя вярва, че тези дължини на пода Anarkalis изглеждат пълни и велики дори без дупата. Anarkalis с висока дължина на пода изглежда великолепен и имперски с палто като структура, елече и гагра. Освен носенето на дължина на пода на пода на партита и събития, малцина могат да се считат и за сватбени анаркали и костюми.

Източник: Pinterest.com [SC: MediaD]
От друга страна, по -късите жени трябва да обмислят асиметричната дължина на пода Anarkalis. Те, когато се носят с чифт стилети, могат абсолютно да подчертаят външния вид. Оформете го със съединител на мач и сте добре да отидете!
Източник: Pinterest.com Бузи дължина на пода Anarkalis тук
Боливудската верига е обидна с известни личности, парадиращи с тези прекрасни парчета от имперски и царствен стил дължина на пода Anarkalis. Благодарение на индо-западната си привлекателност, тези рокли се виждат често на червения килим, функции на награди, партита за знаменитости и събития на страница 3.
Източник: Pinterest.comApart От известни личности, жените вече осъзнаха промяната в тенденцията и обичат тези дължини на пода на пода за своята привлекателност и величие.
Източник: www.pinterest.comsource :: Zarilanebeige бродиран Georgette Semi Shipitch Salwar с DuPatta
Тази каменна работа и тежка бродирана дължина на пода Anarkali могат да се носят по време на функции преди и след сватбени, за да поддържат булчинския чар жив. Подобни сватбени костюми на Anarkali, с тежки булчински дизайни на менди, ще добавят този доста чар към скорошната или ново женената булка.
Източник: Mirraw.comBuy Червен етаж дължина Anarkalis
Karishma Kapoor в костюма на Anarkali Salwar
Този дизайн на костюма на Georgette Anarkali е идеален да се носи при посрещане на гости преди сватбата. Леката бродерия на костюма го прави перфектно да се използва повторно и при други функции.
Източник: Mirraw.compeach Color Faux Georgette Anarkali Salwar Kameez
Костюми за дължина на пода на този стил добавят индо-западен докосване към превръзката. Ако това е индийска стилна сватба с парти за басейн, тази рокля ще бъде идеално подхождаща на повода.
Източник: Mirraw.comsangeeta ghosh в розов нетен анаркали костюм
Anarkali с дълга дължина в мрежа със сатен подплата е чудесен за коктейлни партита.
Източник: Mirraw.comEthnic Deep Pink Color Anarkali костюм
От всички рокли на пода на пода е нашият любим. Със зашеметяваща каменна работа и бродерия Resham, какво друго би могло да пожелае?
Източник: Mirraw.comLong Anarkali костюми
Перфектният булчински етаж Anarkali костюм е този по -долу. С традиционния дизайн на шията на костюма и доста граница, този пастелен нюанс Anarkali костюм има цялото ни внимание.
Източник: Fashionara.com Buy дължина на пода Anarkalis тук
Последният бродиран костюм с пълен ръкав Anarkali
Костюмите за дължина на пода в тази комбинация са трудни за намиране. Съгласен ли си?
Източник: Fashionara.comAnarkali костюм с DuPatta
Синьо, зелено, червено, resham иКаменната работа прави тази дължина на етажа Anarkali доста парче.
Източник: Fashionara.com. Добавете тези зашеметяващи произведения на вашия гардероб и го парадирайте с Елан.
[Също така прочетете: Анаркални костюми за ежедневно облекло]
Ярко жълт Джорджит Анаркали
Тази дължина на етажа Anarkali е идеална за парти или празнично облекло. Произведен в Georgette, той има зашеметяваща бродирана работа с пластири и дантелена работа, извършена върху тялото и ръкавите.
Източник: Pinterest.comBlue и Golden Anarkali костюм
Приличайте на принцеса в този костюм на Anarkali с дължина Anarkali. Синята и златиста комбинация излъчва перфектните кралски вибрации.
Източник: Pinterest.commple Red and Gold Anarkali Design
Можете да видите много дизайни на Anarkali с дължина на пода на индийските писти, които са прости, но зашеметяващи. Простата златна лепенка върху червените анаркали изглежда ефирна.
Източник: Pinterest.com WHITE Дължина на пода Anarkali
Сватбените анаркали са станали доста популярни и често ще видите булки, носещи великолепна дължина на пода на пода за своите приеми.
Източник: Pinterest.comFloral с пълна дължина Anarkali
Докато избирате Anarkali с пълна дължина, имайте предвид да вземете отпечатъци, които са в тенденция. Погледнете този розов флорален анаркали в коприна.
Източник: Pinterest.comOrange Jacket Style Anarkali
Една от най -новите дизайни на Anarkali с дължина Anarkali е стилът на якето. Тези Anarkalis в стил яке са идеални за сватби.
Източник: pinterest.combollywood дължина на пода Anarkali
Нашите боливудски знаменитости често са били забелязани да носят великолепна анаркали на дължина на пода на различни събития. Превъртете надолу за малко вдъхновение в Боливуд!
Източник: Pinterest.combridal дължина на пода Anarkali
Ако сте женени скоро и търсите перфектното булчинско облекло, опитайте да носите булчинска дължина на пода Anarkali.
Източник: Pinterest.comsabyasachi дължина на пода Anarkali
Източник: Pinterest.COnking Abyasachi тоалет е мечта на всяко момичета. Добавете горната дължина на пода Anarkali Designs също към вашата мечта Sabyasachi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *