Татуировки и интервюта за крака

May 11, 2023 0 Comments

Тази публикация беше последно актуализирана през септември 2022 г.
Актуализация: Все още смятаме, че това е наистина интересна дискусия за татуировки и интервюта на краката – но може да искате да разгледате нашата много по -скорошна дискусия за татуировките на работното място.
Трябва ли да покриете татуировка за интервю? Ами ако е на място, което е трудно да се покрие – трябва ли да изминете допълнителната миля само за интервюто? Читател се чуди за нейната татуировка на крака:
Аз съм 2L в юридическо училище в Средния Запад и преминавам през процеса на интервю за следващото лято. Бих искал да построя професионалния си гардероб, но обувките винаги ме спъват. Имам татуировка през горната част на крака; Цитат с черно мастило. Бих искал да го прикрия за интервюта и други консервативни, професионални събития, но все пак изглеждат женствени, професионални и сезонни.
Компромисът, който съм измислил, е или да облечете костюм с панталони с черни кожени ботуши или костюм с пола с черен чорап и помпи. Всяка опция е твърде гореща за лятото и ми пречи да нося други цветове.
Всяко ръководство за сладки, професионални обувки, които биха покрили мастилото ми и ще ми позволят да облекча гардероба си?
Страхотен въпрос, читател А! Току -що разговарях с репортер за това да търся професионалист с татуировки и съм изненадан, че не сме ги покрили, защото преди няколко години нашето интервю с татуировки. Като цяло съм съгласен със старите ми съвети, който е, че трябва да а) избягвайте да получавате видими татуировки на първо място и б) да поддържате татуировките си покрити за интервюта, големи/първи срещи, съдебни изяви и други.

Ето обаче нещото: татуировката на краката е доста трудна за покриване лесно. Нещо, което трябва да имате предвид, когато интервюирате, е, че много консервативна работа може да изисква да запазите татуировка практически през цялото време – така че помислете да започнете, тъй като предполагате да продължите.
Под това искам да кажа: ако сте добре с предприемането на стъпките по -долу във всички случайни дни (след като сте опознали офиса си, разбира се), тогава страхотно. Но ако всичко това звучи като много работа и планирате да носите редовни помпи или балетни апартаменти 90% от времето, може да искате да помислите само за напускане на татуировката, изложена по време на част от процеса на интервю (като втория кръг от интервюта ), защото това ще премахне много пригодни проблеми с бъдещия ви офис в началото.
Това каза-ето някои услуги за покриване на татуировки, които могат да работят за вас, ако искате да носите най-консервативния, най-безопасен избор на облекло за интервю-костюм на пола, голи за вас чорапогащник и удобни помпи или апартаменти:
Актуализираната опция: Ако това е подходящо сезонно, носете обувки!
Ако не ви е удобно в обувки или е лято, опитайте Оксфордс. Всъщност написах целия този пост (и ударих публикуване, да!) И след това си спомням, дух, Оксфордс. Мисля, че оксфорд с ток изглежда страхотно с поли (особено по поли с а-линия), с чорапогащи или сами по себе си и те имат награда, че обикновено са доста удобни. Можете дори да получите голи за вас Оксфордс, ако изглеждате достатъчно трудно! Това са вероятно най -добрият компромис, тъй като а) те могат да се носят през летните месеци доста лесно, б) те все още „четат“ консервативни и в) не изискват огромна, редовна инвестиция във времето или енергия. Мисля, че изцяло черната кожена версия би била също толкова носима-практически реколта, 40-те вибрация, особено с по-ниска/по-дебела пета.

Band-Aids. В зависимост от размера и поставянето на татуировката, лентовата помощ е друг добър вариант. Да, изглеждате, че имате помощна лента на крака си, но ей, хората се раняват-няма нищо непрофесионално или съмнително за помощна група. Бонус: Една лента е лесна за нанасяне и докато понякога се преместват, нова лента, залепена за кожата ви (особено под чорапогащник, която със сигурност би трябвало да носите за интервюта), е нещо безупречно.
Грим. Има много опции за грим (виж по -долу) и насоки в мрежата за това как да покрием татуировки, включително предложения, като например колко време да се остави всеки слой на основата, как да го смесите с останалата част от кожата си и някои Преки пътища (като например използване на молив за устни в началото, за да отмените тъмнината на татуировката и използване на сушилня със студени снимки, за да помогне на продуктите да „поставят“ между слоевете).
Премахване на татуировки. Татуировките казват много за вашата личност (че имате такава, какво имате, къде сте го получили и т.н.) и, както беше обсъдено по -горе, надявам се да сте щастливи от вашата татуировка и каквото и да символизира. Ако имате съжаление за татуировки, със сигурност можете да разгледате премахването на татуировки или „намаляване на татуировката“, което очевидно го прави по -лек, така че е по -лесно да се прикрие. Надявам се читателите да могат да се чуят тук с опит какво да очакват с премахване на татуировки по отношение на физическия опит, цена или резултати.
Мери-Джейн помпи или Т-ленти (или апартаменти). В зависимост от размера и поставянето на вашата татуировка, те могат или не могат да бъдат опция – и имайте предвид, че те могат да направят други опити за покриване на татуировката (грим, бандаид) rnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *