Пряко лице на корицата на списание Shraddha Kapoor

May 4, 2023 0 Comments

Видяхте я като основна женска водеща във филмите Ek Villain, Aashiqui 2, всяко тяло може да танцува 2 и Haider. Влизането й във филми не може просто да бъде свързано с гените й. Няколко филма стара, корицата на списание Shraddha Kapoor, говори много за нейните актьорски умения, чар и уравновесеност.
[Прочетете също: Кавър на списание Alia Bhatt]

Без секунда изгубена, нека да разгледаме страницата на списанието, в която се представя Shraddha Kapoor. Може би те могат с радост да ви накарат да изпеете песента на блокбастъра, която тя изпя Galliyan Galliyan … Teri Galliyan във филма Ek Villain.
Между другото, знаехте ли, че баща й Шакти Капур (който е играл повече от злодей във филмите на хинди) обича толкова много своите списания, че е поставил всички тях заради паметта? Леле … какъв баща е той.
Експозицията на Харпър Индия октомври 2015 г.
Пейджът на списанието обхваща „Нейното време да блести“. Няма оспорване на това. Shraddha Kapoor изглежда най -добрата и най -горещата находка, когато става въпрос за Боливуд.

Източник: gfxtray.comhi blitz! Август 2015 г.
Хванете блокбастъра принцеса Шрадда Капур като момиче на корицата на Hi Blitz! Списание обхваща страница и правилно. Облечен в Couture и бижута Manav Gangwani, проектирани от бижута Hazoorilal, това със сигурност говори много за височината на Shraddha Kapoor.
Източник: BollywoodLife.comhello! Юли 2015 г.
Да живееш мечтания си живот или на път да се превърне в най -добрата натоварена героиня на пчела Боливуд? Добре гледайки теглото на Shraddha Kapoor в тази страница на кориците на списанието, тя със сигурност би могла да даде класове как да изглежда тънка и подрязана.

Източник: bollyupdates.comnoblesse юни-юли 2015 г.
Тази страница на списанието обхваща нашата скъпа Shraddha Kapoor на Global Frontiers. Облечена в италианския моден лейбъл Fendi, тя има всичко необходимо за безстрашен изпълнител.
[Също така прочетете: външен вид на корицата на списание Aishwarya Rai]

Източник: bollypad.comcosmopolitan април 2015 г.
Не изглежда ли Shraddha като красота до основата на тази страница на списанието Covers? В тази фотосесия, направена за Cosmopolitan, Shraddha Kapoor заяви, че би била готова да се откаже от ролята на цял живот, ако е в състояние да намери истинска любов.
Източник: indicine.comverve януари 2015 г.
Изглежда супер горещо и секси е Shraddha Kapoor на страницата на списанието Cover of Verve през 2015 г. Най -добрата част е, че тази фотосесия е извършена от списанието, за да отпразнува завършването му от 20 години. Това не е само черният костюм, който носеше, но и Shraddha Kapoor Height беше еднакво похвален на тази корица.

Източник: talkingmoviez.comfemina октомври 2014 г.
Страницата на списанието обхваща Femina Oct 2014, казва, че Shraddha Kapoor е на ролка. Е, тя винаги е от откакто започна в индустрията на филма на хинди.
[SC: MediaD]
Източник: sabfilmyhai.comcineblitz октомври 2014 г.
Този въпрос на Phataka говори за Диепика Падуконе, Приянка Чопра и Сонам Капур има Шрадда Капур на корицата на Цинблиц. Не е ли облечена да убие в тази страница на кориците на списанията?
Източник: bollyupdates.comhi! Блиц август 2014 г.
Да останеш в новини е част и парцел от филмовата индустрия. Изглежда, че нашата Шрадда Капур не искаше да пропусне възможността. Тя направи спорно изявление, като дразни момчета през периодите си. Не се разгласява повече. Просто вземете проблема и го намерете сами.
[Също така прочетете: корицата на списание Sonakshi Sinha] изглежда]
Източник: sabfilmyhai.comgq юли 2014 г.
Позирайки в никой друг, освен на Bordelle Spring Summer 2014 Bodysuit и American Apparel Shorts, не изглежда ли Шрадда страхотно, горещо и по -секси от всякога?
Източник: Wassupbollywood.comvogue Индия април 2014 г.
Тя наистина заслужава вниманието ви в момента. Като се има предвид, че тази страница на списанието обхваща, включваща Shraddha Kapoor, напомня на един от дните „Baywatch“, нали?
Източник: talkingmoviez.comfhm май 2013 г.
Мислите ли, че тя е нахлула в тази страница на списанието на FHM? Тя изглежда горещо горещо. Надявам се, че ще се съгласите.
Източник: indicine.com По -нататък Shraddha Kapoor е зает да снима за филма Baaghi. Тя ще пее с Фархан Ахтар в скалата на !! 2 продължение.
[Също така прочетете: Feisty Deepika Padukone Magazine Cover]
Надявам се, че предстоящите й филми оставят печат в касата с лекота точно толкова, колкото филмите й от миналото.
Направете пускане в линия, казвайки какво мислите за корицата на списание Shraddha Kapoor. И любезно спрете да гадаете за възрастта на Shraddha Kapoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *