Спринглеап разрушава новите си конкурси за отворен стил

August 8, 2022 0 Comments

Отдавна, Springleap привлича голямо разпространение на дизайнери към техните най -качествени конкурси, но дизайнерите, мислещи за конкурсите за отворен стил, чакаха да се възобновят. Страхотната новина е, че те се върнаха, с прекрасна награда.
След като отново стартира конкурсите с „Отворен стил, се връща!“, Стиловете се търкалят, както и ако тези, които са представени досега Дизайнери на тройници. Думата е, че тези конкурси ще се провеждат на всеки 3 месеца, в допълнение към конкурсите с най -високо качество, които предлагат още по -големи награди. На всичкото отгоре екипът на Springleap също представи VoxPop – месечната им награда от ваучер за тройник от 50 долара за вентилатора на стила, който гласува, споделя, както и коментира най -много.
Ако имате стил или искате да споделите любовта, преминете към Springleap, както и проверете работата в шоуто!
Springleap Open Style Contest!
Новите конкурси за отворен стил от комбинацията на Springleapspringleap от най -високо качество, както и конкурси за отворен стил носят фантастична комбинация от дизайнери, както и стил заедно. Конкурсите функционират фантастични награди (никога под 2000 долара за конкурси с най -високо качество, никога под 1000 долара за конкурси за отворен стил), както и доста страхотни стимули за феновете на стила да коментират, гласуват, както и да споделят работа по шоу.
С многобройни наградени с дизайнерски награди през последните 5 години, както и изключително разпространение на тройници в техния магазин, квартал Springleap нараства в скокове, както и граници. Насладете се на някои фантастични постижения, заемащи място през следващите няколко месеца, има някои истински изненади в магазина.

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *