Как да изберете оптималния модел на полата с молив въз основа на вашия тип тяло

December 7, 2022 0 Comments

как да изберете оптималния модел на полата на молив въз основа на вашия тип тяло
13/01/2022, публикувано от Alanic Global

Емблематичен, но модерен, елегантен, но забавен, полата с молив е може би най -модерното облекло на жените. Първо става популярен през 50 -те години, тази пола има всичко. Най -добрата част от него е, че тази пола изглежда страхотна на всеки тип тяло, просто трябва да изберете идеалния за вас. Един от най -популярните дистрибутори на дрехи на едро в САЩ използва огромна колекция от зашеметяващи поли с молив!
Шиенето на собствена пола ще ви позволи свободата да персонализирате собственото си парче дрехи за оптималното прилягане. Вижте това просто, лесно за следване ръководство по-долу, за да изберете най-добрата пола с молив за вашата форма на тялото.
Тънка талия и пълни ханша
За класическата фигура на часовниците е най -добре да изберете модела на полата с молив, който има нежен конус, следващ и подчертавайки формата на бедрата ви. Разкрасените и големи ленти на талията са оптимални, за да подчертаят тъката ви талия. Гарантирането, че лентата на талията удря нивото на талията, също ще помогне за постигането на това. Изберете за тъкан със средно тегло – разтягащи се бенгалин ще работи чудесно, помагайки да подчертаете вашите извивки. Не забравяйте да избягвате джобовете, тъй като те могат да причинят ханша ви да изглеждат тежки. Тръбопроводите около лентата на талията обаче ще бъдат класическо и основно разкрасяване.
Дебела талия и пълни ханша
Много жени с дебела талия и пълни бедрата смятат, че е невъзможно да издърпате пола с молив, но не, е много възможно, ако знаете как да изберете тази за вас. Въз основа на собственото си ниво на комфорт, изберете модел на пола с молив, който има незначителен до умерен конус. Изберете лента на талията, която е голяма и използвайте твърдо взаимодействие. Това не просто ще добави гладкост към вашия силует, но ще ви даде тази допълнителна опора. Избягвайте джобовете и изберете тъкан със средно тегло, която се драпира добре. Не избирайте еластичните. Занижен лък в лентата на талията или бродерията на подгъва би направил добри разкрасявания.
Дебела талия и тесни ханша
За този тип тяло симетрията на полата с молив работи чудесно. Изберете модел на пола с молив, който има незначителен конус. Върхът трябва да се удря на вашето естествено ниво и лентата на талията трябва да е дебела за допълнителна опора. Изберете тъкан със средно тегло, която пада добре. Печат или модел в долния подгъв би бил зашеметяващо разкрасяване. Ако сте собственик на частна услуга за етикети, които четат този блог и се чудите откъде да се сдобиете с някои зашеметни, невероятни парчета дрехи за вашата колекция за дрехи, тогава не забравяйте да се свържете с един от най -отличените производители на дрехи с частен етикет в САЩ!
Тънка талия и тесни ханша
Когато се отнася до моделите на полата на молив, този тип тяло е най -универсален. Изберете модел със силен конус от тазобедрената става до подгъва, който ще ви предостави илюзията за крива. Както тесни, така и големи ленти на талията костюми на този кадър. Внимавайте да изберете тясна лента, за да удължите кръста, ако имате кратък торс. В зависимост от това какъв стил избирате, талията може да удари навсякъде от високо до ниско. Когато отивате за плат, изберете нещо от по -твърдата страна, като широк плат или брокат, тъй като това ще задържи формата на кривата на вашия конус. Това е и оптималната форма на тялото, която трябва да се играе с разкраси като бижута или тръбопроводни талии и джобове.
Дебели или тънки телета
Дължината на краката и дебелината на прасеца са много жизненоважни аспекти при измислянето на каква дължина да търсите в модела на полата на молив. Ако имате къси крака и тънки телета, тогава всяка дължина ще направи, но такава, която удари средата на Калф, ще провери доста стилно. Моделът, който е най -добър за дебели телета, ще бъде пола с молив, която удря на нивото на коляното или малко над. Уверете се, че избягвате поли, които удрят средната клела, тъй като това ще накара краката ви да изглеждат обемисти. За толкова много случаи и събития, полата с молив е най -добрата и класическа опция. Те също са бързи и основни, за да шият, правейки ги оптимално прилягане! Независимо дали искате да изглеждате елегантни и изискани или секси, тази пола просто работи най -добре.
Тясна или пълна гърда
За да отразявате вашия личен стил, е от съществено значение да се вземат предвид този аспект при избора на модел на пола на молив. По -ниска лента на талията ще привлече очите от линията на бюста, докато по -висока лента на талията ще подчертае линията на бюста, извеждаща очите до това ниво.
Търговците на дребно с желание да ухажват вашите фитнес клиенти с страхотна колекция от функционални, модерни фитнес облекла трябва да побързат и да се свържат само с най -известните сред производителите на фитнес облекла днес! Пуснете поща сега!
Аудио версия: Щракнете тук
Етикети:
Най -добрият производител на дрехи с частен етикет
Производители на фитнес облекла
производители на фитнес облекла в Колорадо
производители на фитнес облекла в Индиана
производители на фитнес облекла в Ню Джърси
производители на фитнес облекла САЩ
Мъжки дистрибутори на дрехи на едро в САЩ
Облекло за частни етикети
Производители на дрехи за частни етикети
Производители на дрехи за частни етикети САЩ
Дистрибутори на дрехи на едро в САЩ

0 0 гласа
Ратиране на статииng

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *