Флорални модни илюстрации: Грейс Циао е повлиян от природата

January 7, 2023 0 Comments

, както е имал Александър Маккуин, когато каза: „Няма много по -добър дизайнер от природата“, може би 22 -годишната модна илюстратор, Грейс Сиао от Сингапур е взела това за нея Сърцето, както нейните творби показват величието, обсипано от природата на мама във вида на цветята.
Както всеки тип моден блогър, ми харесва да развенча модните архиви заедно с свежи, както и иновативни новини, за да покажа на моите читатели. И така, когато се натъкнах на гениалното използване на моден илюстратор за прекрасни цъфтежи, реших да го споделя с моя пост.

Природата е изключителна мотивация, както и работата на Грейс Циао я доказва. Базиран в Сингапур, модният дизайнер е използвал различни прекрасни цветя, за да произвежда флорални дизайни на висша мода. Пъскащият дизайнер е използвал пресни цветни венчелистчета вместо водни цветове за своите илюстрации.
Ето изкуството на роклята от цветни венчелистчета
Нейният акаунт в Instagram, както и уебсайтът, са пълни с уникални скици, изобразяващи илюстрации, украсени с венчелистчета от карамфили, както и лилии към рози, както и екзотични орхидеи (за да назовем няколко!).

Говорейки за своя уникален иновативен процес, Ciao казва: „Цветята ми помагат да произвеждам щампи, в които иначе не бих могъл да вярвам, както и венчелистчетата да работят наистина добре за картината по същия начин, тъй като тяхната деликатес, както и изящността имитира тези на мека тъкан.“
Скицирането на модните илюстрации само по себе си е изкуство, но Грейси го направи крачка напред, използвайки пресни цветни венчелистчета в своите рисунки.
Според младия моден илюстратор, използването на венчелистчета беше чисто случайно, когато забеляза, че червено увеличено момче е при условие, че умира.
Както казах на buzzfeed,
„Имах предвид точно колко прекрасно се използва, както и пожелах да„ запази “тази красота. Затова направих модни илюстрации от тях. ”
Жизнените венчелистчета, използвани от художника, се смесват изцяло със скиците, като по този начин създават изцяло нов тип тенденция, където боди, както и стрийминг на поли показват природата директно. Не само тези флорални модни производни служат като заместители на силуетите, както и цветове, но те също причиняват естествените си аспекти, както и форми.
Методът, който Грейс е схванал този тип изкуство с рисунката си, е похвален. Методът, който тя умело е поставил венчелистчетата, ги прави да изглеждат така, сякаш никога не са принадлежали никъде другаде, освен илюстрацията.
Чувствате се вдъхновени? FashionLady ви предлага някои забавни концепции, за да осигурите опит – Направи си флорална работа –
Направете картички за рожден ден от пресовани цветя

Създайте бележник, поставете предпочитаните от вас домакински снимки, украсени с флорални венчелистчета

Създайте пролетна природна таблица

Направете ръчно завързан букет

Надявам се, че ви е харесал този цветна публикация !!
Източник на изображения: graceciao.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *