Как да носите модата на модела на Gingham във всякакъв вид облекло

April 9, 2023 0 Comments

точно как да носите модата на модела на Gingham във всеки тип облекло – традиционният печат, в който сме попадали като на около, е Gingham.

Gingham Style с помощта на Peony Lim
Не само разнообразният пул от звезди като Кейт Мидълтън и Тейлър Суифт ни направиха влюбени в този инспектиран стил, а също и специалните методи, в които дизайнерите използват отпечатъка, които ни карат да го виждаме в съвсем нова светлина.

Как да носите модата на модела Gingham във всякакъв вид тоалети
Уличен стил от пролетта на Милано 2017 г.
Този заем от момчетата Gingham Button се чувства просто идеален за пролетта. Дръжте го облекчен с валцуван ръкав, както и шорти за теглене.
Удобните за пикник проверки ни карат да се чувстваме веднага весели, както и късметлии за нас, изглежда, че комплектът на уличния стил се чувства по подобен начин. Подобно на флорал, Gingham е един от онези пролетни, както и отпечатъци от лятото, които предоставят на вашето облекло незабавна сезонна актуализация. Независимо дали е наличен в типа тениска с бутони, надничащи от вашия блейзър за работа или плисиран фрок, използван за барбекю през уикенда, винаги има място за Gingham!

Вижте също

Лятна мода
Най -чистите рокли за сватбено събитие с две парчета, които са най -добри за модел на лятно време 2022

чрез Теалхатей
чрез Styleoholic
чрез Southernliving
чрез Maritsa
чрез битова руса книга
чрез щастливо сиво
чрез Getty Images
чрез gabimay.com.br
чрез collagevintage.com
образ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *