Фактически тениска отидоха на FEBSA Fabric 2011

September 11, 2022 0 Comments

И така, трябваше да чуете за страхотното събитие, наречено FSPA Fabric Printing 2011. Ако харесвате графичен дизайн и също харесвате векторното изкуство или печат, трябва да чуете за това събитие. И така, в този конкретен ред бяхме там! Как можем да пропуснем такова събитие? И така, ние взехме първия самолет и на път за Хамбург отидохме! Имахме взрив там, защото стигнахме до месо някои наистина невероятни хора и говорихме за това, което най-много обичаме: проектиране на тениски. Добре, признавам, че не целият екип на тениската е присъствал на събитието, само нашата половинка Адриан, но всички бяхме в дух там, със сигурност. И така, Адриан ни каза, че атмосферата в Хамбург е като Woooohooo и той никога не е искал да се върне у дома. Той научи няколко трика и предложения за това как други професионалисти вършат работата си. Доста хубаво, ако останете и помислите за това. Адриан казва, че Хамбург е абсолютно блестящ. Идеалният град, за да си прекарате добре и да съберете най -фантастичните спомени. Немски стил, това е.
И така, ето ни, доволни от постигнатото и от факта, че си имахме позиция на събитието на тъканта на годината, това означава FSPA 2011! Ще видиш? Фактическата тениска е отгоре и планира да остане там, докато не умре кост!
За FESPA Fabric 2011? Тазгодишният плат FESPA се наблюдава над 3500 проверки през тридневната изложба-очевиден знак, че компанията иска да инвестира в нови пазари или повторно инвестиране в нови технологии и приложения за поддържане на растежа на компанията.
Адриан от тениска-фабрика в FESPA Fabric 2011Play? Тий от фабрика за тениска! Ultimate Clipart at Fespa Fabric 2011Adrian от тениска-фабрика в Fespa Fabric 2011 Тениска Фактически в Fespa Fabric 2011adrian от тениска-фабрика в Fespa Fabric 2011 Тениска фабрика в Fespa Fabric 2011tshirt-фабрика в Fespa Fabric 2011
0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *