Един за вас. Две за мен! The Fun красота подаръци Трябва да получите ръцете си сега

May 1, 2022 0 Comments

Share

Tweet.

ПИН

Reddit.

Джоб

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Вижте нашата политика за поверителност.

Ако сте обсебен от много (виновен), не може да устои на козметични продукти (Да) и обичат идеята за вземане на проби от цял ​​куп от тях наведнъж (хм … нали?), А след това тенденцията за красота Адвент календар е със сигурност проектирани с мисълта за вас!

Красота Адвент календари позволяват да тест-шофиране интересни продукти за красота, без да се налага да се правят на цялата инвестиция. Харесва ми. Но забавлението не спира до тук. Те също така страхотни подаръци за наркомани красота в живота си. И ако сте издънка за ефективност, можете да си купите един и се разделят на стоките за чорапи и подаръци колега. И ако най-доброто от тези продукти се озове в чекмеджето си красота, това определено е ОК. Ние няма да кажа една душа.

Продадени? Да, ние сме също. Опитайте един от тези пет Адвент календари, които да разпространят настроение сред любимите си диви красота.

Beauty Адвент Календар: Най-добрите снимки

L’Occitane

Луксозен Адвент Календар, $ 90, L’Occitane

Понякога само на вторичната опаковка прави трик. L’Occitane го удари от парка отново с годишния си предлагане, което включва 24 чекмеджета пълни с прекрасни съкровища. Ще намерите всички кремове класики-ръка, крак кремове, сапуни и аромати-заедно с някои нови попълнения, като масло от шеа очни петна, шампоан и балсам, и много повече.

Изненадайте себе си и да се насладите на нещо ново всеки ден от месеца. (Или, нали знаеш, да го дам на любовника L’Occitane в живота си.)

Ритуали

Ритуали ритуала на Адвент Holiday Set, $ 74, Ulta

Ритуали е известна със своите продукти отпускащи-перфектните продукти за дават на някого, който се нуждае от някои сериозни TLC. Сгушен в този прекрасен комплект са мини свещи, суха петрола, крем за тяло, душ гел, душ пилинг, ръчно пране, тялото мъгла и сапун, заедно с много повече.

Sephora

Sephora Collection матирано партия Адвент Календар, $ 45, Sephora

Ако вашият приятел или приятелка обича закачливи елементи или тепърва започва да изследва света на красотата, това е вашият мотика. Наборът 24 парче от Sephora включва микс от най-обичаните любими на марката: лак за нокти, блясък сенки за очи, душ-гелове, за устни маска, лента нос, маска за очи, отстраняване на грим кърпички, пръстени за коса, балсам за устни, а огледало, и други важни неща.

Мейси

25 дни на Beauty Адвент Календар, $ 99.99, Мейси

Защо да се ограничи до една марка, когато можете да опитате 25 от тях? Сгушен вътре изключителен бокс този Мейси са луксозни размери от компании, които познавате и обичате, включително философия, Urban Decay, Origins, Clinique, Анастасия Бевърли Хилс, Никс Професионален грим, ИТ Козметика, д-р. Бранд, Shiseido и Caudalie. Също така вътре? $ 15 подарък карта. Сега това е страхотна подарък.

Моля, оставете това поле празно бюджета мода във входящата си поща!
Електронна поща *

Проверете папката входящата си поща или спам, за да потвърдите абонамента си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *