Тенденцията на макси роклята, която трябва да пазарувате през този сезон

May 2, 2023 0 Comments

, ако има един стил на есенна рокля, който винаги можете да разчитате, че сте уместни, това са макси рокли.

Кредит: Christydawn
Перфектен за стайлинг на обувки, топлина и всички възможни слоеве на якето, обикновено има нулеви съжаления, след като закупи секси рокли за макси за сезоните на есента и зимата.

Падането технически все още не е започнало, но ако сте научили нещо за модните момичета през този сайт, тогава знаете, че те започнаха да носят любимите си тенденции и парчета за есен през втория уикенд на Деня на труда.

И по тези точни причини, ние извадихме предположенията от актуализирането на вашата игра в есенния стил от Луви и закръглихме тенденцията на макси рокля, която трябва да пазарувате през този сезон. Роклите са най-добрата основа за изграждане на външен вид, защото като приказната кръстница на вашия гардероб, те са модни форми, които могат да бъдат слоени по много начини. В остроумие: Хвърлете блейзър върху класическа смяна за перфектно закопчан външен вид или поставете корупка под същата тази рокля и веднага имате нещо готино.

Спагети каишка точка рокли без ръкави без ръкави

Между дебелите септемврийски проблеми ни дразнят с пълни модни страници и примамливостта на класическите скоби за падане като релаксиращи пуловери, сладки палта и хрупкави панталони, лесно е да се затрупате от количеството парчета, за които ни се казва, че абсолютно се нуждаем от есента и тези ние наистина искаме.

Вижте също

Магазин и стил
Получаване на дрехи и други идеи, за да озарите настроението ви

V отпечатани макси рокли на колан за шия
Чувстваме се добре, че пазаруването е преходни рокли, които лесно могат да се носят от лятото до есента: стилове Pinafore, които ще работят с тениска сега и термични по-късно, леки смени с ръкави, които няма да се задушат в метрото, и ефирни midi Рокли, които ще останат в тежко въртене през цялата година. В солиден цвят или отпечатък, който не мигновено конотира някакъв конкретен сезон, те са нискорисков начин да влязат в пазаруването на есента, без да се налага да чакате наоколо.

Идвайки във всеки сорт под слънцето, роклите за есенни макси със сигурност ще отговарят на нивото на вкуса ви, без значение какво е. От печатна рокля до кари до модерни изрези, тази есен, настоящата селекция от този вечен стил на рокля наистина е нещо друго. Нуждаете се от inspo? Имаме те. Разгледайте нашето окончателно ръководство за пазаруване и стилизиране на евтините сладки дрехи отдолу.

2020 г. Лятна рокля Boho Maxi
Модна печат шифонска рокля
V шия къса ръкав полка точка макси рокля
Случайна рокля с полка топка макси рокля
Класира от роклята с обикновена отворена вилица
Рокля от камизол от вълна
V Врат лък отпечатък Bell ръкав макси рокли
Отпечатана рокля с дантела с дълъг ръкав с V-образно деколте
Жени V Neck Beach Long Maxi Ressing
Еластична макси рокля с V-образно деколте
V-образно деколте отпечатана рокля с дълъг ръкав

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *