Най -големите тенденции в чантата на лятото от най -големите тенденции на чантата на JW PEI

May 14, 2023 0 Comments

от JW PEI – вече забелязани в килерите на най -готините вътрешни лица на модата, той е предопределен да бъде една от най -сниманите чанти на сцената в уличния стил около този сезон!

@Michaela_bee
JW PEI е марка, която е посветена на създаването на елегантни продукти, които не компрометират стила, устойчивостта или етиката. Независимо дали става въпрос за лъскаво кръстосано тяло, елегантна торбичка за колан или цветна кофа, която следвате, има нещо за всички в колекцията.

Tinawzq
Етикетът е специализиран във веганска кожа и използва първокласни платна, полиуретан и сертифицирани тъкани, изработени от рециклирани пластмасови бутилки, за да си направят чанти. Нещо повече, 10 на сто от печалбите на марката се даряват на светилища на животни по целия свят, а етикетът също е посветен на осигуряването на отлични условия на труд на служителите.

Най -големите тенденции в чантата от JW PEI
Saangaa_’s
nica.lina
Rantan Super Mini Bag – Beige Croc
Jasschatz
Сега през 2020 г. популярните кожени торбички са се развили и взели върху форма, подобна на кроасан със своите слоеве и гънки, разрушени детайли и извити форми на торбичката на раменете. Багетът отново е в бизнеса. Това веганско кожено предаване от JW PEI включва и подплата, изработена от 100 -процентова рециклирана пластмаса.

emma.maria_x
Mini Clap Cant – кафяв крок
Elodieinparis
Чанта на Габи – слонова кост
Тенденции в чантата
Carly Saddle Bag – Brown Croc
arineeel
Чанта за рамо на EVA – Croc от слонова кост
__thuy.ngan__

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *