Представяне на винтидж тениски за тениски

December 23, 2022 0 Comments

Vintage Underdog е компания за тениски с ограничено издание в Интернет, стартирана от Джоузеф Миранда в Атланта, щата Джорджия. Завършил е Савана колеж по изкуство, както и стил, както и завършена в стил стил – Точно колко забележително е това! – както и фокусиран върху концептуалната илюстрация. След като се промени от свободна практика до работа по договор, той започна да създава за приятел, работа, която всъщност не излетя, която остави Джо с толкова отлични коментари, както и комплименти за дизайна, че той взе решение да започне бизнес на неговата собствена.
Името се заби бързо, като се има предвид, че „недостигът“ резонира с всички истории от миналото, както и с настоящето, предоставяйки надежда, както и вяра на марка за новородено, както и на изключително смел дизайнер. Логото скоро дойде след това, както и ако можете да видите, R, както и U са включени в логото.
Стиловете на ретро недостига се влияят от винтидж теми, философии, както и исторически събития. Стилът на тениските е съвременен, както и е изключително освежаващ да виждате ярки цветове, както и без сиви нюанси. Всички тениски се продават с винтидж план за опаковане, както и ограничените количества, показва, не се отпечатва отново. За да бъдат много по -точни, колекциите ще бъдат налични осем месеца, както и след това ще бъдат прекратени.
Бизнесът се състои от четири стила, представляващи четири колекции. На всеки два месеца те пускат четири допълнителни тениски във всяка колекция, като аспектът на новостта е изключително решаващ за услугата, за да поддържа клиентите си, както и винаги да се интересува.
Lookbook е просто удоволствие да разгледаме толкова добре, тъй като беше доста трудно да не функционираме всички снимки от сайта. Въпреки това определено не мога да се забъркам за истината, че пратката се прави от самия изпълнителен директор. Искам да кажа, .. ах:
Джоузеф Мирандайозеф Mirandalookbook за винтидж дизайни на тениски за подножия:
Изоставете мечтата – селска колекция за изоставяне

Преди да превъртите обратно толкова, колкото да проверите как точно се доставят тениските, отделете няколко мига, за да взаимодействате социално, както и да видите страницата във Facebook за реколта Underdog.

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *