15 най -добри идеи за флорални корони за всеки повод

May 4, 2023 0 Comments

приказна принцеса за романтиците сред нас и може да са вдъхновение на Фрида Кало за изисканите – флоралните корони бяха яростта миналото лято и вероятно тази също. Една погрешна стъпка и този стил може да изглежда нелепо, но изненадващо всички се оправят! И така, какво е необходимо да бъдеш идеалното дете на цветята? Куп цветя – истински или плат, силна тел или лента за глава и някакво партито отношение.
Видях тези цветни ленти за глава за първи път на колеж фест, преди няколко години и след това на музикален фест, миналата година – те се продаваха като горещи торти за толкова високи, колкото Rs 500 на парче. Хубавите момичета в летни рокли донесоха всичко това настроение на хипи-бохеми и на двете събития. И тогава Хари Стайлс туитира, че иска да бъде „пънк рокер с цветя в косата си“. Което постави революция на цветната корона в Twitter и Tumblr. Не знам дали Стайлс, който започна да носи флорални корони, хвърлени към него на концерти в One Direction, направи нещо, за да популяризира основната модна тенденция. Но в наши дни цветните корони са обичайни на летните музикални фестивали навсякъде. Дори големи марки като Zara започнаха да вдигат пари в аксесоара, който беше сбъркан с прищявка в ранните си дни. Ако наистина искате да благодарите на някого за стартирането на тенденцията, бих предложил Лана Дел Рей и вероятно знаете защо.

И така, като мен, ако си помислихте, че те ще останат на главите на партита и летните празници, вие грешихте. Цветните корони лесно си проправяха път да носят ежедневно мода и дори сватби. От струни от деликатни щипки, изтъкани през оплетено актуализиране до големи рози, коронясващи дълги трени, флорални корони са за всеки повод. Те са някои модници, които казват не на тенденцията и го смятат за фалшиво. Което прави всичко по -съществено да оправите стила, ако и когато се изкушите да го опитате.
Ето няколко ръководства за тенденцията, за да получите вашата цветна сила, насочена към най -добрия стил.

Да започнем със сватби. Булки, флорален венец е вашият идеален аксесоар за тази лесна бяла рокля. Може да е в цялата му коронясваща слава на червени рози или меки пастелни нюанси само от едната страна на вашето актуализиране. Белите и ярко червените са идеални за тъмна индийска коса.

Шаферките могат да се присъединят и към партията. Просто се уверете, че не засенчете булката. Само един слаб венец от деликатни цветчета е достатъчен, за да добавите тази свежест към роклята на вашата шаферка.
От официалните, но забавни сватби до летни фестивали. Донесете на бохемския шик в дълги трени със силни ленти за глава, пълни с летни цветове.

[SC: MediaD]

Имайте предвид следните идеи, когато парадирате с цветните ви корони:
Ако сте някой, който обича тенденцията, но все още се съмнява дали можете да я издърпате, започнете с по -малки фиби или ленти с дискретна сила на цветята. О! И не, не като нашите Yesteryear Bollywood Heroines, моля.

Флоралните корони могат да надхвърлят останалата част от вашия ансамбъл. Уверете се, че се придържате към един цвят и може би неговите нюанси. Стойте далеч от цялата тази градина поглед на главата си. Елегантността е от съществено значение тук.

По -добре е да изберете фалшиви цветя от плат върху истински цветя, тъй като последните могат да умрат и да бъдат сплескани наполовина през деня. Пластмасови цветя? Хммм, може би, ако не изглеждат толкова фалшиви.

Имайте предвид пропорциите на тялото си, когато избирате вашата флорална корона. Ако имате секси волно тяло, направете ясно от яростни корони, които изравняват главата ви и го правят да изглежда малък. От друга страна, ако сте дребни, избягвайте венци с прекалено големи размери, тъй като това може да отнеме цялото внимание от вашето облекло.

Цветята вече са голям риск, така че вървете лесно с останалата част от външния си вид – без акцентиране на много или безочливи. по-малко е повече.

И сега, ако сте в настроение за малко Направи си сам, опитайте тази лесна флорална корона за летен ден навън:
Източник на изображения: WordPress, Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *