Глицеринът използва за сияйна кожа, както и лъскавата коса

April 13, 2023 0 Comments

глицеринът е естествено обединение, направено от въглерод, кислород, както и водород. Това е течност, която е безцветна, сиропирана, водоразтворима, прекрасна дегустация, както и недодорна. Забележително е по отношение на различните му ползи за кожата, както и за грижата за косата. Върху кожата тя овлажнява, както и възстановява клетките; Следователно има различни глицерин, като в сапуни, овлажнители, скраб за тяло, лосиони за тяло, както и се справят с маски. Заедно с това той е доста изгоден за косата, както и по този начин е съставен в шампоани, както и на балсами.
[Също прочетете: глицерин за избелване на кожата]

Предимства на глицерина за косата, както и на кожата
В ситуация се притеснявате, ако глицеринът ще пасне на кожата ви, както и косата или не, не се притеснявайте. Той пасва на почти всички, както и подобрява здравето и благосъстоянието на кожата. Той е ефективен за всички типове кожа, както и за това, без никакъв вид странични ефекти. Проверете, за да извлечете разбирането защо глицеринът е полезен, както и ползите от глицерина.
Овлажнява
Почиства
Подмладява кожните клетки
Ефект за изсветляване на кожата
Ефект против стареене
Подобрява мекотата на кожата
Тонове кожа
Изчиства черните точки, както и пигментацията от кожата
Подходящ за използване на бебета, както и чувствителна кожа.

Източник: Zaabox.comglycerin използва за красота
След отбелязването са някои лесни кожа, както и режимите за грижа за косата, които да се интегрирате в начина си на живот, за да получите този сияен чар, който желаете:
[Също прочетете: Глицерин на лицето]

Глицерин за кожата
За омекотяване на кожата – смесете супена лъжица глицерин, както и десет супени лъжици вода, както и нанесете това преди лягане през нощта. Изплакнете сутринта.
За да тонизирате кожата-интегрирайте една четвърта чаша глицерин с една, както и 1/2 чаши увеличена вода. Поставете в бутилка със спрей, както и използвайте като тонер. Ако имате тип кожа, който е мазен, добавете равно количество лимонов сок в сместа, както и нанесете както е посочено.
За да овлажнете – смесете супена лъжица от всяко масло от витамин Е, вазелин, както и глицерин. Поставете половин час, преди да вземете душ.

Източник: Pinterest.com, за да лекува пукнатини на петата – добре пране на краката си, както и нанесете глицерин върху напуканите си токчета.
За да заздравеете рани, както и изгаряния – поставете глицерин директно върху всички следи от навес, както и на рани.
За почистване на кожата – точно същата смес, използвана като тонер. Вместо да поставяте бутилка със спрей, лесно вземете малко количество в памук, както и се занимавайте с работа всяка вечер. Ако кожата ви е мазна, както е обсъдено в рецептата за тонер, добавете лимонов сок с равни количества.

Източник: Crisis-Consultation.com За поддържане на кожата-добавете глицерин към ежедневния си овлажнител, както и използвайте ежедневно.

[SC: MediaD]
За да инхибирате бръчките – смесете заедно яйчен белтък, чаена лъжичка мед, както и чаена лъжичка мед. Нанесете върху лицето. пране след 20 минути.
За премахване на акне – интегрирайте супена лъжица глицерин, половин супена лъжица боракс на прах, половин супена лъжица камфор, чаша дестилирана вода в купа. Поставете на лицето. Пералня с първа хладка вода, след което отново изплакнете с мразовита вода.

Източник: Sharecare.com, за да елиминира черните точки – смесете една супена лъжица Fullers Earth (Multani Mitti), четири супени лъжици бадемов прах, както и глицерин в паста. Нанесете върху черни точки, както и когато сухото пране се изключи с мразовита вода.

Източник: skinspecialist.sgglycerin за коса
За да овлажните, както и да омекотите косата – смесете подобни количества вода и зеленчуков глицерин, както и няколко капки от важното масло, което използвате. Разклатете и пръскайте върху косата, докато е влажна. Оставете го в.
За да се подобри, както и да озарите косата – интегрирайте заедно супена лъжица рициново масло, чаена лъжичка глицерин, както и чаена лъжичка сайдер оцет. Нанесете върху корените на косата, както и масаж в. Пералня с шампоан с тепичен шампоан за половин час.
За облекчаване на разделените глави, както и за подобряване на косата – смесете яйце, две супени лъжици рициново масло, чаена лъжичка глицерин, както и чаена лъжичка сайдер оцет. Нанесете около скалпа, както и по един вал на косата. Коса за пране с мек шампоан след 40 минути.

[Също така прочетете: Фантастично използва зеленчуков глицерин]
Източник: Pinterest.compreca -мерки, които трябва да предприемете, докато използвате глицерин –

Не преглеждайте върха с използването на глицерин! Бъдете предпазливи, както и спазвайте следващите стъпки –
Разредете глицерин с вода или розова вода, преди да приложите директно сделката си. Предпочита се увеличената вода.
Не оставяйте на смесите за по -дълги периоди от време. Над хидратацията може да възникне.
Избягвайте да интегрирате глицеринови кремове, които са вискови.
Измийте всички следи от глицерин, преди да излезете. Той е лепкав, както и затова ще даде възможност на замърсителите да се залепват.

[Също прочетете: използва вазелин]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *