Публикация за гости: Топ 5 престъпления в офис декор

April 23, 2023 0 Comments

Говорихме много за декора на офиса в този блог – как да украсите бюрото си, как да оживите стените на офиса си, каква е логистиката за декориране на вашия офис и как да разберем кога декорът на офиса ви е твърде хубав – но никога не сме имали истински експерт. Затова днес съм развълнуван да посрещна Сайе Пезшки, офис стилист, който основава блога The Office Stylist и създаде стилен La Coworking Space. Тя беше достатъчно мила, за да закръгли петте си престъпления в офис декора за нас – вземете го, Sayeh! Винаги чета или чувам за модни престъпления (можете ли да повярвате, че тя е носела това!?), Но рядко, ако изобщо, попадате в престъпления за офис декор. Това не означава, че не се случва и за съжаление беше трудно да се ограничи този пост до само пет. Що се отнася до стилизирането и проектирането на вашето работно пространство, има неща, които никога не трябва да правите, като носенето на бели панталони след Деня на труда …

1. Празни стени
Това е вашият офис – не усамотение! Трябва да се чувствате развълнувани и енергизирани в работното си пространство, а не като затворник. Изхвърлете стените си със забавни щампи, тапети или цветове за боядисване. Всичко е по -добро от обикновените, бели, скучни офис стени.
Изображение „Не“ чрез Desert Domicile, „Do“ изображение чрез моя скандинавски дом.

2. Избиране на грозно бюро или стол
Вашето бюро/стол е мястото, където прекарвате по -голямата част от времето в офиса си, нали? Ето защо никога няма да разбера хора, които се примиряват с нещо по -малко от зрелищно. Това е първото нещо, което виждате, когато влезете, и цялата фокусна точка на вашия офис. Уверете се, че работната ви станция е не само лесна на гърба ви, но и лесна за очите.

3. Да бъдеш съвпадащ
Вашето пространство трябва да е точно това, което звучи: вашето. Не се примирявайте с нещо направо от каталог. Смесете шарки, парчета и стилове, за да създадете работно пространство, което е уникално за вас.
4. Получаване на гръб към стената
Ето едно престъпление, за което много декорират начинаещите за: Не поставяйте всичките си мебели срещу стена! Това ще направи вашето пространство да изглежда по -малко, отколкото всъщност е. Разстелете столовете, бюрото, масите около стаята и ще се изненадате колко повече се отваря бързо. Нищо не е по -лошо от легло, разбито в ъгъла на стая или бюро, което се чувства като пълнено в килер.

„Не“ изображение чрез Claffisica, „Do“ изображение чрез Baobab Interiors.
5. Офис съхранение
Докато много хора може да не изглеждат на пръв поглед, че са съхраняващи, съхраняването идва под много форми. Натрупването на декор изглежда като държане на парчета, които са счупени или грозни, но служат на цел или просто позволяват на куп струпване да превземе вашето пространство. Направете малко пролет/лято почистване и спрете офис в неговите следи.
Кои са най -лошите офис престъпления, които сте виждали? Кажете ми по -долу в коментарите!
Читатели на района на LA: Вижте работата. От официалния стилист, най-стилното пространство за сътрудничество в Ел Ей.
———————————————————————————
* Както винаги, този плакат за гости е поканен от Кат да публикува по предмет на интерес за общността. Ние ценим да имаме различни и разнообразни гласове тук и наистина част от ползата от гост -блогърите разширява диалога извън собствените изгледи на Кат. За тази цел, моля, обърнете внимание, че мненията, изразени от гост блогъри, като мнения, изразени в коментари, не отразяват непременно мнението на Kat, Katfry LLC или някой от нашите спонсори или други сътрудници.

N.B. Моля, запазете коментарите си по темата; ThreadJacks ще бъде изтрит по наша собствена преценка и удобство. Тези съществени публикации са предназначени да бъдат източник на коментар на общността по определена тема, която читателите могат да разглеждат, без да се налага да пресяват много несвързани коментари. И така, въпреки че, разбира се, високо оценявам всички коментари от моите читатели, ще ви помоля да уважавате някои граници на съществени публикации като този. Благодаря за разбирането!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *