Облекло за тежки времена – Митология, дива природа и татуировки

August 30, 2022 0 Comments

Hard Times Clothing Limited е английска компания за облекло от Хертфордшир, призната през 2011 г. Тя е сътрудничила с някои от многото талантливи художници, за да изгради поразително разнообразна компания за облекло. Не се заблуждавайте обаче, тази компания е имала своя справедлив дял от „трудни времена“, но всички бяха завладяни и разрешени чрез упорит труд и всеотдайност; Като цяло прави компанията още по -голяма и по -добра от досега!
Директорът и изпълнителен директор Матю Кроукс казва: „През 2013 г. моята компания има огромен успех. Ние присъствахме на някои от най -големите фестивали във Великобритания, срещнахме някои наистина забележителни хора, продадохме хиляди гардероб на хиляди хора по целия свят и открихме турли талантливи личности. Ние също се сблъскваме и с най -тежкото си предизвикателство досега, както през декември 2013 г., ние се хакнахме. Това ме отведе на тъмно място, но с любовта и подкрепата ме тласна да направя тази компания още по -голяма и по -добра. ”
Компанията войнства хората да се освободят напълно от ограниченията си и да се извисяват, точно както го направиха, сусресирайки „трудни времена“.
Влиянията идват от дизайна на митологията, дивата природа и татуировките, за да не говорим за фокуса върху по -качествените дрехи, персонализирани акаунти, за върховното преживяване на клиентите.
Това е компания за облекло, непрекъснато ориентирана към нови хоризонти и търсене на следващата форма, за да се освободи напълно.

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *