Bleedingheart Clothing – 20% отстъпка от продажбата на марката

July 27, 2022 0 Comments

Designer Matthew Chrones Scott Scott е жестоко страстен и управляван професионален художник. Матю работи като графичен дизайнер за филми и телевизия през деня и като илюстратор на свободна практика и дизайнер за други компании и марки през нощта. В своя забързан график той също произвежда и ръководи независими музикални видеоклипове.
Сякаш това не е достатъчно, за да го държи зает, всяко допълнително време, което Матю може да намери, се прекарва, като работи върху облеклото на Bleedingheart, неговата напълно независима линия за облекло, базирана в Торонто, Канада. Матю е прекарал години в реинвестиране на всичко, което взема от работата си в придобиването на ново оборудване и материали, така че той сам да може сам да произвежда всичко. Тази безкомпромисна работна етика на „Направи си сам“, съчетана със сензационните му отпечатъци, изчисти пътя на Bleedingheart да бъде марка, на която да се наслаждава през следващите години. Мат планира да използва мотивацията, вдъхновена от подкрепата в работата си, за да разшири своите концепции, идеологии и умения до деня, в който той умре.
Всеки артикул, който купувате чрез Bleedingheart, е замислен, проектиран и продуциран от Матей. Работата му изследва всичко, за което е бил обсебен, заинтересован, ужасен и страстен. Цялата му работа се докосва до темите за „живот, смърт, война, красота, религия, духовност и лицемерие на всичко между тях“.
Bleedingheart Clothing току -що слезе от земята и вече използва 20% отстъпка от покупката ви с промо код „Bleeding20“.
Bleedingheart Clothing – 20% отстъпка от продажба на марката

Web: Instagram: @BleedingHeartClothing Facebook: BleedingheartClothing

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *