Следвайки мъжкия моден грим, за да бъде много по -модерен през този сезон

January 4, 2023 0 Comments

, следвайки модното преобразуване на мъжете, за да бъде много по -модерен през този сезон
03/03/2018, публикувано от Alanic Global
Мъжката мода се променя и вие сте или вярващ, или остарял. От това, което носят през деня на нощно облекло, всяка конвенция е тръгнала за хвърляне на мили.

За да ви държим на най -добрата страница, избрахме да ви покажем как да поддържате модния си смисъл подходящ в тези променящи се времена.

Нека да разгледаме някои от новите тенденции, които са насочени към насоки през този сезон –
Ретро спортна мода
Мъжките дистрибутори на дрехи на едро се подреждат на ретро спортно облекло от странични панталони до динамични много цветни анцузи. Сдвоете го с невероятни обувки отдолу и го ципирайте за висш моден вид.

Това е лесно, удобно и страхотно на фактора на стила. Не бихте могли да пропуснете с тази класика!

Тениски с фланели със сиви панталони и бомбардировачи
Този съчетава класа и модата в баланс, наблюдаван никога досега. Набраната в тениската на фланела създава пулсации на сиви панталони и добавянето на същите тонове бомбардировачи е определена печеливша.

Човек би могъл да настрои външния вид с Gelled Back Pompadour и Black Brogues, които да съвпадат. Този със сигурност би могъл да бъде видът на сезона.
Фланелният половин ръкав с панталони
Лятото е време за класика и не става по -добро от това. Фланелният половин ръкав добавя специална аура и когато фланелът му, погледът на панталона не можеше да се подобри.

Небрежен по стил и официален по мода, това ви кара да изглеждате, че имате добър ден – и кой не иска това?
Къси панталони и поло
Добре, този не е нов; Но вероятно никога няма да излезе от стил. Най -популярният е основен продукт от летни мъже, които обичат да показват телетата си, бежовият къс.

Добавете поло отгоре, в зависимост от вашите вкусове на цветовата палитра и мокасини за обувки и всички сте готови да завладеете света.
3D тениски за печат
За младежите и младите по сърце, графичните тройници винаги ще бъдат близък приятел. Хвърлете ги върху дънки, къси панталони или панталони и те работят добре.

Поръчките се изсипват от продавачите и най -добрите сред доставчиците на дрехи на едро на едро е щастливо да се грижи за техните нужди.
Затруднени дънкови шорти със солидни тройници
Смело и стилно е! Оптимален за фитнес за фитнес и тонизирани мъже, той подчертава мускулите на краката ви само най -доброто количество. Също така, твърдият монохромен тройник отгоре създава балансиран ефект – само за да не изглеждате като шоу.

Можете да опитате всички тези погледи това лято и да запазите коефициента на стила си на високо – защото кой иска да изостане нали?

Етикети:
Мъжки дистрибутори на дрехи на едро
Мъжки доставчици на дрехи на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *