DesignCrowd Идеалното местоположение за задачи за графичен дизайнер

August 17, 2022 0 Comments

DesignCrowd, световното място за работа с графичен дизайнер, което осигурява ежедневни задачи за много повече от 400 000+ дизайнери, както и любители на тениските. Как работи този пазар на големи дизайнери? Концепцията е лесна: ако сте компания за тениски, можете да наемете много дизайнери, които да произвеждат различни графики, с напълно безплатен конкурс. Всичко, което трябва да направите, е да публикувате кратко описание за вашата работа, което ще предостави на дизайнерите мотивацията, от която се нуждаят. След като поставите концепцията си на пазара до 100+ графични стила ще ви бъдат изпратени от художници по целия свят. Сега всичко, което ви остава, е да преразгледате работата им, както и да изберете най -добрия.

Не се притеснявайте за оригиналността на концепциите на дизайнерите, тъй като никой от тях не може да види един друг да работи, така че няма да има никакъв вид конфликти с авторски права. Що се отнася до парите, DesignCrowd предоставя на всеки клиент 100% възстановяване, ако никой от стиловете в формата на тяхната цел.

Цената за наемането на дизайнер може да варира от 180 $ до 540 $ в зависимост от високото качество, както и от проблема на работата. Можете също така да посочите като дизайнер, който ще бъде фантастичен метод, който трябва да се намери от безброй марки тениски.
По -долу можете да видите няколко от нашите предпочитани проби от графични стилове, предоставени на уебсайта.

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *