Анимационно изкуство – Сватбата на принц Уилям

August 10, 2022 0 Comments

бях само дете, когато принцеса ди умира … но мога да го помня, както беше вчера. Спомням си, че гледах цялата церемония на живо по телевизията и също плаках. Е, времето минава и, заедно с него, хората остаряват. Така направи и един от сина й, Уилям. Сега той е пораснал и е готов да се ожени. Добре за него, казвам. Няма да коментирам неговия избор или за нещо от един вид, защото блогът за фактически тениски не е за клюки. Този блог е за изкуството.
Какво е общо с принц Уилям с изкуството? Е, някои страхотни дизайнери избраха, че трябва да вложат живота му в някакво графично изкуство. Те нарисуваха всичко – от шеги шеги относно разходите на сватбата и британците, които плащат за това. Те също нарисуваха живота на принц Уилямс (как той е загубил майка си, когато е бил просто дете или какво е направил, защото се е случило това трагично събитие). След това те нарисуваха действителната любовна история между Уилям и Катрин Мидълтън.
Казах ли не клюки? Добре, само малко … Нещото при кралските сватби е, че всички се опитват да бъдат най -същественото нещо на тази сватба. Няма значение дали въпросният човек не е този, който се жени. Всеки трябва да бъде на спот светлините и трябва да изглежда абсолютно омагьосано. Точно затова тези художници избраха да направят анимационно изкуство от него. Цялата дума знае за това и се обзалагам, че отново целият свят ще гледа на живо на сватбата, както те направиха в дните, когато принцеса Ди отиде в небето.
карикатурен арт -artcartoon artgraphic

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *