Как да будала Оливия папа стил за по-малко

July 7, 2022 0 Comments

Share

Tweet.

ПИН

Reddit.

Джоб

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Вижте нашата политика за поверителност.

Ако можех, щях да изглежда като Оливия папа всеки ден. Дори и след седем сезона тече скандал е свършило, тя все още е един от най-яростните герои по телевизията. Папа, изигран от Кери Уошингтън, е красива, по-уверени и незабравима – както толкова, толкова стилен.

Разбира се, вие сте вероятно остана у дома в момента, питате каква е връзката Оливия папа има предвид под карантина начин на живот. Истината е, че малките неща стават с мен чрез тази стресиращо. Малките неща, като гледам Скандал на Netflix, мечтаете за гардероб, който е едновременно мощен и ултра класа, и себе си предизвикателство да се намери бюджетни парчета, които подражават Оливия папа стил. Надяваме се, че ме присъединяването на тази преживелица пътешествие в Оливия папа стил може да бъде също толкова стрес облекчаване за вас, тъй като е за мен.

С това, нека да се потопите в най-доброто от Оливия папа тоалети. И тогава, аз ще споделя как можете да се облича като Оливия папа за по-малко.

Най-добрите Оливия Поуп екипировки

Оливия папа ни показва, че не е нужно тона цвят в гардероба си, за да направи изявление. Тя е царицата на сиво, бежово, черно и бяло. Но тъй като сив тъй като повечето от дрехите в гардероба си да е, мисля, че (липсата на) цветова схема й служи добре. Нейната мощна личност прави изявление, в края на краищата.

Оливия Поуп, в нея Татерсъл изпя палто, е водещ на таксата за намиране на нови клиенти в този епизод.

Елегантна рокля в черно и бяло, за една жена, която работи в сивите области.

Може би тайни-на Оливия папата, който има множества-е в този крем портфейл, който отговаря на чантата си, тъй като тя носи скучно бежово яке.

Скептицизмът и раздразнение изглежда да пресече лицето Оливия Поуп дори и в този успокояващ цвят костюм с панталон.

Кери Уошингтън sizzles в червено. Нейният характер “Оливия папа” благоприятства заглушен, светли цветове, за разлика.

Гладиаторските седи, о, да, удобно с политическите знаци във фонов режим. Разбира се, политиката е животът й кръв. Disney

Хубава в розово в този еротичен сцена с “председателя”.

Оливия папа тръгва към залеза с подписа си черно и бяло облекло. Ще се върне, все пак.

Дали Оливия папа слушане за промяна? Казваме си Houndstooth палто с ръкави, отговарящи на кожени ръкавици елегантно е много остър.

Saks Fifth Avenue отдаде почит на Оливия папа в витрина показване мода тя може да вземете. Може би малко претрупан, имайки предвид предпочитанията си за занижени цветове.

Дали Оливия папа показва малко бум? Ами нека да видим как се справя ABC бременност Кери Уошингтън в новия сезон.

Оливия папа стил за по-малко

Готови ли сте да се въвеждат някои Оливия папа нюх в гардероба си? Ето как да го направя.

Козината не е мисъл

Там е изкуство да се направи си палтото част от облеклото си, а не само нещо, което хвърли го на път към вратата.

Купи сега нататък Missguided

Оливия папа обича тренчкот. Потърсете изчистени линии, облицовка (за да ви стопли), както и колан Ако се притеснявате за това е безформен. А неутрален тон е супер гъвкав, но бял или бебешко синьо да добавите огромна поп към зимните и пролетните тоалети.

Купете сега в Nordstrom

За големи туид

Оливия папа носи много туид. И отпуска, тя работи в офис, но това не значи, че не може да си сложи поглед отвън работа.

Купете сега в Bloomindale на

Сако от туид външен вид полирани над оборудвана панталон или дори хубав чифт дънки. Или за breezier поглед, опитайте lighweight, А-линия пола. Носете комбо за една вечер навън или да неделя до обед.

Купи сега на 21-ти век

Полата на туид е друг любим. Можете да се обличаш това с блейзър, или надолу с копринена тениска. Намерете този наперен злато пола в продажба на 21-ти век.

Изберете секси платове

Купете сега в Nordstrom

Оливия папа върши фантастична работа на избора меки и сочни цветове, за да я дам, че съблазнителен настроението. Mimic че варене сексапил, като изберете върхове и рокли, изработени от осезаеми гравюри.

Купете сега в Nordstrom

Оливия папа нас това е преподавал. Ако на върха има някаква мекота към него – с любезното съдействие на, да речем, един фин качулка деколте – това е перфектното допълнение към иначе “всички бизнес” дрешки. Носете тази женствена отгоре балансирате мъжки, вдъхновени мощност костюм.

Облечи като богиня

Купи сега на ASOS

За повече официални поводи, за отказване от дълго макси с драперия или меки набори. Ще изглеждате и се чувствате като гръцката богиня. Да не забравяме и strappy сандали на мач!Моля, оставете това поле празно бюджета мода във входящата си поща!
Електронна поща *

Проверете папката входящата си поща или спам, за да потвърдите абонамента си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *