Jakprints – Нов приятел за печат на дрехи, както и сътрудник

July 8, 2022 0 Comments

Ние сме приятели, както и работим заедно с Jakprints. Харесваме това, което правят тези момчета, както и ние си предадохме стиловете си, за да ги отпечатат на дреха. Ако погледнете отблизо, ще видите, че те имат най -новите иновации в тази област, както и е невъзможно да не есента, като с това, което правят. Знаеш ли, ние харесваме нашите стилове да бъдат отпечатани допълнително качество, тъй като стилът има значение, но и отпечатъкът има значение.
Jakprints Inc. привлече нашите Attentio, както и не само нашето внимание, тъй като другите ни Palls, Gomedia също работят заедно с Jakprints, както и това не е единственият пример, който си струва да се спомене.
Какво да заявим за нашия нов сътрудник? Е, ние заявяваме това: Jakprints се фокусира върху персонализирания пълноцветен баланс за печат, печат на дрехи и производство на стикери с 25-годишен опит. Те го заявяват, ние го заявяваме, всички го заявяват.
Така че, ако сте в или от САЩ, както и някога искате да отпечатате един от нашите стилове, както и да искате допълнително качество, чувствайте се напълно свободни да разгледате какво могат да завършат тези хора с вашата тениска!
Jakprintsjackprints

И точно тук е един пример за фантастичното партньорство между Jackprints Inc, както и фабриката за тениски:
Тениска фабрика, както и джак отпечатъци
0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *