Имате ли мазна кожа? Ето как да гарантирате, че гримът ви от партита продължава по -дълго

April 1, 2023 0 Comments

жени и момичета, ако имате мазна кожа, ние ви заемаме рамо, на което да плачете. Но изчакайте, защо трябва да плачем, когато има много лесни начини да гарантираме, че гримът на вашата партия продължава по -дълго, дори когато мастните жлези над работят. Това, от което се нуждае вашата кожа, е любящо докосване и правилната козметика, която да използваме, която ще споделим с вас в момента. Затова се пригответе да приемете всички покани да танцувате, джиг и джив, докато ваканционният сезон трае и не оставяте мазната страшна история на кожата да ви попречи да го направите.
Прочетете тези 7 заповеди и ги използвайте
Трябва да подправите кожата си, за да започнете с това, и да го направите с грим грунд с репутация. Това трябва да се направи, след като се извърши почистването, тонизирането и овлажняването на кожата и преди да се постави първият слой на основата. Грименият грунд е най -добрият залог за грим на масната кожа, което помага да се работи като основа и защитава и кожата. Зоните за фокусиране биха били Т зоната и избора на продукт без масло против блясък, но не и силиций, основан на силиций, е най-добрият силиконов атака, чувствителна мазна кожа и може да причини алергии върху кожата.

[Също така прочетете: Най -добрите серуми за мазна кожа]
Източник: FashionAdorable.com За очите трябва да спрете да използвате стилове на грим на Cut Crease и да не правите клепачите, преди да нанесете грим. Ако имате зачервяване или тъмни кръгове, вижте корекцията на цветовете (какви са течностите за коригиране на цвета на кожата и как да ги използваме) публикувайте и научете как да използвате правилния консилер, за да разкъсате същото. Трябва да се използва грунд, предназначен само за клепачите, който би бил основата преди да се използва сенките за очи- помага да се накисне излишните масла върху кожата на клепача
Източник: ViewTheVibe.comfoundations могат да избледнеят с мазна кожа, поради което трябва да изберете основи на прах, а не крем или течни. Праховете помагат да се предпазят от нездравословния мазен блясък и блясък върху кожата и също са по -леки за кожата. Ако искате да използвате течни основи, използвайте такава, която е мус или водна основа, матифицираща и нецедогенна!

[SC: MediaD]
Източник: YouTube.cominvest в TL4 Powder, който е известен още като прах за настройка на лицето. Целта тук е да се откаже от блясъка и да държи блясъка от кожата, което позволява на основата да издържи дълго и силно. Не се препоръчва прекалено много, или иначе бихте изглеждали крехко. Това, което трябва да направите, е да намалите щипка върху четката на вентилатора и след това да нанесете върху зоните, които блестят най-много в зоната на Т предимно

Източник: Glamupgirls.com, когато избирате руж за мазна кожа, матов би бил най -добрият, а не блестящите или кремавите. Тъй като мазната кожа кара ружът да избледнее най -скоро, ще ви е необходим руж за прах, за да помогнете за поддържането на бузите с розово здравословен руж за дълго; Кремовите не биха залепили дълго по бузите.
[Също така прочетете: Най -доброто измиване на лицето за мазна кожа]

Източник: YouTube.com, по -малкото, по -добре с наслояването на грим продукти на лицето, се препоръчва, тъй като мазната кожа може да бъде хлъзгава, за да може гримът да остане и да продължи дълго. Когато носите множество слоеве, това би имало тенденция да изглежда кекс и като маска или би се стопил, а всяка от тези ситуации не е желателно. Слоевете, носени най -малко, са най -подходящи за мазна кожа, а тонираните овлажнители с достатъчно SPF в него биха направили чудеса.
Източник: Smudgestyle.comkee Blotting Papers Handy, които ви помагат да постигнете безупречен вид и матов, който също- по всяко време на деня или нощта. Това означава, че лицето ви ще блести през цялото събитие или деня или вечерта, а с петна от листове, кокетно докосване от време на време ще помогне да се запази външния вид, който проявявате, непокътнат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *