Вдъхновяваща графика на деня

August 10, 2022 0 Comments

Тъй които показваме серия от 5 забележителни илюстрации, тениски стилове или отпечатъци от интернет. Надяваме се, че ще се насладите на нашите снимки, но не се колебайте да коментирате или да предложите всичко, което можем да включим в нашия избор.
Днес започваме с художник в Атланта, който играе с невероятни цветове на тема, която не бихте очаквали: чудовища. Aaron Crawford е илюстратор на пълен работен ден, както и предлага най -цветните, деформирани, както и изкривените крайници, както и демони, които можете да си представите. Това е любимото ни:
Aaron Crawfordthe Следващият е стар любим изпълнител на наш, Тери Фен, както и нашата опция включва заглавието на времевите мухи. Стилът показва творческа игра на думи, която [заслужава] картина:
Time Fliesdavid Vicente има снимка, която трябва да бъде изявена, тъй като кой не харесва черепи, както и романтика на точно същото място? Малко от двата свята:
Истински романтика
Четвъртият идва от квалифицираните Норман Дуенас, както и трябва да признаем, че ни е трудно да изберем само един дизайн. Въпреки това тук е със съвета, трябва да инспектирате всичките му произведения на изкуството:
La Dolce Vitaand не на последно място (със сигурност не на последно място!) Мотивираме жените да оценят стила на Джаред Никерсън за образувание, като го използват свободно, тъй като това ще им пасне толкова добре!
Останете Stufd

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *