Неща, които трябва да се вземат предвид при получаване на дрехи за крикет

December 25, 2022 0 Comments

, които трябва да се вземат предвид при получаване на дрехи за крикет
07/10/2020, публикувано от Alanic Global
Има много дрехи за крикет, които ентусиазираният крикет иска да оптимизира резултатите, да играе и да тренира удобно и просто да погледне ролята. На пазара се предлагат селекции от модерни дрехи за крикет, като фланелки по крикет, ризи по крикет, фитнес дрехи за крикет и облекло, направено от приспособления.
С развитието на новата игра, носенето на крикет стана много по -критично по отношение на стила, ефективността и комфорта, тъй като спортистите се стремят да постигнат най -малката предимство в областта на играта.
Дрехи, необходими за деня на мача
Всеки крикет трябва да притежава редица бели крикет, включително бяла тениска за крикет и координиране на панталони, както обикновено. Много клубове по крикет щяха да имат тениските си по крикет клуб с логото си, докато пригодените джъмпери могат да бъдат направени, за да съответстват на униформите на клуба. Много магазини продават индивидуализирани тениски за крикет с избор от тапицерии, платове за плетене на клубни значки, номер и печат на име.

Тежкият крикет би се уверил, че той има както дълъг ръкав, така и джъмпер на без ръкави (пуловер), докато е необходима капачка за крикет, за да ви помогне да покриете очите ви от интензивно слънце и да спасите главата си от прекомерна топлина след дълга полева сесия на a Ярък ден. Много крикет, особено боулинг, биха персонализирали чорапи по крикет, за да предложат допълнителна топлина и защита на краката си, докато двойка кратки крикет са необходими за осигуряване на коремната охрана/кутия. Много предпазители на бедрата се нуждаят от биене на къси панталони, за да ги запазят, докато основният слой и лентата на потта са допълнителни предмети.

Фентила и тренировъчни дрехи
Фитнес износване на крикет се предлага на пазара в гамата от дъна на анцуга, качулки, леки, фитнес върхове и панталони. Тъй като тези неща не се използват по време на игра на мачове, те се предлагат в множество цветове, въпреки че тренировъчната фланелка обикновено е стандартна бяла риза. Ентусиастите по крикет също могат да получат официални тениски за крикет, носени от отбори от Висшата лига, домашни клубове и национални отбори.

Alanic Global · Неща, които трябва да се вземат предвид при получаване на дрехи за крикет
Използвани материали
Днес много производители на дрехи за крикет използват леки технически материали при производството на дрехи за крикет, докато някои използват конвенционални смеси от поли/памук. Много нови тениски за крикет и панталони са направени от най -добрия дишащ полиестер с гъвкавост на абсорбцията на пот. Други напредъци на авангарда включват мрежест капак, който повишава екраните за управление на качеството на въздуха и влагата. Новите тениски за крикет са по -тънки от техните колеги и имат доста лека подплата. Съвременните тъкани като лесен акрил се използват при производството на съвременни джъмпери по крикет, но конвенционалните комбинирани с вълна и вълнена джъмпери все още са актуални в днешния сектор, особено индивидуализираните джъмпери на крикет.
Собствениците на фирми, ако се интересувате от добавяне на дрехи за крикет във вашия запас от едро на едро, свържете се с популярни производители, за да извършите групови поръчки.

Етикети:
Производители на дрехи във Флорида
Крикет дрехи Австралия
Дистрибутори на дрехи за крикет
Производители на дрехи за крикет
производители на дрехи за крикет САЩ САЩ
Доставчици на дрехи за крикет
Крикет дрехи САЩ
Крикет дрехи на едро
Персонализирани дрехи за крикет
Облекло на едро във Флорида
Производители на спортни облекла във Флорида
Продавачи на едро на насипни дрехи във Флорида
Облекло на едро във Флорида

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *