Личен производител на облекла с етикети сега съхранява известни рокли от историята на филма!

November 30, 2022 0 Comments

Личен производител на облекла с етикети сега съхранява известни рокли от историята на филма!
20/07/2016, публикувано от Alanic Global
Филмовото братство не само ни благослови с най -впечатляващите таланти, идеалните маха за удоволствие, както и най -добрите кино, за да се закачат, а другият много решаващо нещо би било най -добрите модни позиции. Вярвате на бялата рокля на Марилин Монро, рокля на шията? Точно както той предизвика раздвижване на световната модна сцена, има и други подобни известни рокли, които направиха филмите, които имат предвид повече. Комбинация от традиционни, както и съвременни детайли, тези рокли никога няма да избледнеят от света на модата, както и това, било то дизайнерите или водещите лични производители на облекла за етикети САЩ, тези рокли представят концепция, както и мотивация на The занаятчия да създаде нещо в тясна връзка с тях.
Най -добрите филмови рокли са установили култ, както и несъмнено са направили съответните филми, както и знаменитостите, които ги използват много по -популярни, както и привлекателни. По този начин, осъзнавайки манията си, личните марки етикети също съхраняват запасите си с рокли като тези, за да примамят модата напред жени.

Ретро бяла рокля: American Hustle
Филмовата снимка на 2013 г. е поставена през винтидж период от 1970 г., както и дизайнерът изработи бяла рокля за Дженифър Лорънс, доста мрачна, както и традиционна, за да се гледа с дълбоко затъване на деколте, както и гладки каишки! Тази рокля се има предвид от производителите на дрехи на лични марки етикети, както и ги изработва в голямо разнообразие от стилове, както и в разфасовки.
Пищна екологична копринена рокля: изкупление
Отново тук Keira Knightly е направен да носи екстравагантен копринен, отглеждан с фин блясък, отвеждайки публиката до възраст до 40 -те години. Дължината на пода, както и роклята без гръб направиха вика към света на модата, както и сега, в крайна сметка беше икона, за да изработи нещо подобно за стила на внимателни жени от тази ера.
Историческата черна рокля: закуска при Тифани
Анкетата от 2010 г. проведе проведената рокля на Black Givenchy, използвана от Одри Хепбърн в известната закуска за кино в Тифани като най -голямото на екранното облекло от знаменитости. Черната сатенена рокля в подрязана без ръкави, както и модел A-Line изглеждат великолепно, както и днес, когато има черни рокли, въведени от марка с лични етикети, тази рокля се има предвид абсолютно предвид, докато я прави.

Атрактивната червена рокля: доста жена
Преобразяването на Джулия Робъртс в „Доста дама към модерна дама“ беше изобразена красиво, както и ефективно от дизайнера, който предостави метод на червената рокля извън рамото, с отдушник близо до деколтето. Независимо от това, тази червена рокля е усукана, за да осигури метод на много червени рокли в настоящото време!
Блестящата рокля: Scarface
Michelle Pfeiffer в движението на кино изглежда намалява мъртвата чувствена, както и зашеметяваща, като се използва гладко изглеждащ блясък на шията на шията, както и бляскава черна рокля, с камъни, вградени около нея. Все още вдъхновявайки модата напред тълпата днес, тази рокля предостави метод на модела на използване на гланц, както и блясък в рокли, изведена от известните доставчици на лични лейбъли.
Мъдрата рокля с бяла смяна: Основен инстинкт
Белият разумно изглеждащ рокля за смяна на ролка от вълна, използвана от вълната, е използвана от Шарън Стоун в фундаментален инстинкт, е достатъчна, за да направи изключително модно изявление на Uptown. Когато се отнася до белите рокли, създадени от личните производители на облекла в САЩ, тази рокля абсолютно получава реплика или нещо различно в разрез, както и дизайн.
Етикети:
Облекло за частни етикети
Производител на частен етикет за облекла
Производители на частни етикети
Частни производители на облекла в САЩ в САЩ
Частни производители на облекла с етикети САЩ
Частни доставчици на облекла с етикети

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *