Giveaway: Петима победители получават един чифт комфортни токчета от Ukies

October 29, 2022 0 Comments

, развълнуван съм да ви запозная хората с нова марка за обувки, която се стреми да преодолее пространството между комфорта, както и стил за женски помпи: Ukies. Патентованата иновация на Nanogel на марката гарантира комфорт, както и поддръжка във всяка стъпка – без много повече стелки или вложки. В момента марката има два основни стила в своята колекция AM-PM, създадена да ви отведе от бюро на вечеря. Първата е помпата Arianna (на снимката), традиционна помпа с 3 ″-точи, която се предлага в четири цвята: Red Python Nappa, Black Nappa, Gold Nappa, както и в бежов патент, за 199 долара. Вторият е Парижът, 3,5 ″ пета с .5 ″ платформа; Предлага се в черно, както и в руж Nappa, в допълнение към черен и патент на ВМС, всички на цена от 209 долара. И двете обувки се предлагат наполовина, както и цели размери, 6-11.
Вярвам, че и двете са отлично изглеждащи обувки, така че аз съм в екстаз, за ​​да разкрия, че петима късметлии ще спечелят чифт обувки по свой избор. Лесно е да влезете: Оставете коментар по -долу (моля, включете вашия имейл адрес!), Както и ни кажете: Кое е най -важното нещо, което търсите в чифт офис токчета?
На снимката: Помпата Arianna в Red Python Nappa, 199 долара в UKIES.com.
Актуализация към 14 април: Подаването вече е затворено; Кажете благодаря на всички, които влязоха!

Правилата: Посетителите влизат в раздаването, като оставят коментар по -долу, които ни казват най -важното нещо, което търсите в чифт офис токчета. Петима победители ще бъдат избрани сутринта на вторник, 14 април (избран от KAT чрез Random.org), както и всеки получава да избере една двойка на помпата Arianna или Paris, която в момента е на склад. Трябва да включите имейла си в полето за имейл адрес, за да можете да се свържете с KAT, в случай че спечелите раздаването. Вашата информация ще се държи с увереност от Corporette® съгласно Политиката за поверителност на Corporette®, както и ще се свържете с вас само в случай, че спечелите раздаването. Моля, обърнете внимание, че поради правни причини този конкурс е достъпен само за възрастни жители на Съединените щати. Победителите ще имат една седмица, за да отговорят на Кат на Застрахователното иск за тяхната награда или нов шампион или победители ще бъдат избрани.

Разкриване: Corporette® таксува рекламодателите такса за насърчаване на подаръци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *