Ретро и забавни коледни тениски

July 14, 2022 0 Comments

80Stees е компания за дрехи със седалище в Mount Pleasant, PA. Те вярват, че старото училище е начинът да отидат и продават винтидж тийнейджъри и суитчъри. Сред техните убеждения намерих един, който трябва да бъде жизненоважен за всяка компания в света, както е уточнил техният екипаж: „Вярваме, че римерите никога няма да бъдат по -добри от оригинал.“

Както можете да видите по-горе, тяхната единствена цел е да удивят всички, като предлагат фантастични дизайни на тениски, вдъхновени от 80-те. Докато чакаме на Дядо Коледа да провери домовете ни, те подготвиха цяла колекция за празници, където можете да изберете любимите си коледни тениски и суичъри. Дизайните са комбинация между съобщения, вдъхновени от Holiday и добре известни филми като Superman, Ninja Turtles и Star Wars. Следователно, ако искате тениска на Jolly Star Wars или вашата собствена мръсна котка, носеща шапка на Дядо Коледа, 80Stees е най-доброто място за вас.
Ако направите поръчка, която надвишава сумата от 71 долара, 80Stees ви предлага безплатна доставка на всички 48 съседни състояния в САЩ.

Ретро и забавни коледни тениски

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *