5 причини да добавите вегански обувки към вашата гардероб

July 2, 2023 0 Comments

снимка от Priscilla du Preez на Unsplash

Проблемите с околната среда са проблем за много хора.

Тъй като многобройни изглеждат точно как могат да помогнат за намаляване на въглеродните емисии, многобройни разчитат на гардеробите си.

Носенето на дрехи втора употреба вече е модерно, както и ремонтирането на дрехи. Разбира се, също има модел към устойчиви дрехи – дори веган дрехи!

Веганските дрехи са фантастичен метод за гарантиране, че гардероба ви е без жестокост. В дрехите ви има много предимства за смяна от материали на животни, особено вашите обувки. Тук се изследват няколко от най -добрите предимства на добавянето на вегански обувки към гардероба ви.

Дълголетие

Кожа, велур, както и други материали за облекла на животни изискват сигурност от елементите, или иначе могат да се счупят, както и да избледнеят.

Основно предимство на веганските обувки е, че те често са изработени от устойчиви тъкани. Те могат да включват рециклиран каучук, корк, както и коноп. Тези вещества са много по -добри за краката ви поради дишане. Също така, те ще изглеждат много по -добре и за по -дълго!

Ако искате да имитирате материали на животни, синтетичната кожа, както и велур са популярни. Те изглеждат неразличими от версиите, базирани на животните, както и изискване без поддръжка. Синтетичната кожа, както и велур, също идват на част от цената.

Достъпно

Много видове кожени обувки, както и ботуши са скъпи. Многобройни могат да се сблъскат в регионите с многобройни долари, което не е фантастично, ако сте на бюджет!

Докато много хора кореспондират веганството с излишните разходи, веганските обувки често са евтини. Чудесен пример за икономични вегански обувки може да бъде открит онлайн, като в Chimmy Churry. Те имат разнообразие в цената, както и на Vegan-Named обувките вероятно ще изразходват повече.

С достъпността, както и дълголетието, веганските обувки са фантастична инвестиция!

Екологичен

Веганството често е свързано с екологичен. Тези думи обаче не винаги предполагат точно същото.

Когато купувате вегански обувки, бизнесът често ще има екологичен етос, което означава, че те дават приоритет на въглеродните неутрални. Някои вегански бизнес дори ръчно правят своите продукти. В сравнение с много обувки, които идват от фабрики, това е очевидна полза по отношение на емисиите на C02.

Вижте също

Пролетна мода
Основи на облеклото за институция за пролетен модел 2022

В крак с модата

След години веганските обувки не бяха фантастични за гледане.

Мнозина бяха обикновени, скучни, както и изглеждаха не модерни. С много повече бизнес, разглеждайки вегански алтернативи, веганските обувки в крайна сметка са по -модерни. Някои обувки дори изглеждат бохо или стилни в стиловете си. Можете дори да получите вегански туристически ботуши, както и тематични обувки!

Има толкова много марки, с които да сте добри, както и да опитате, така че никога няма да бъдете къси на тип обувки, който съответства на вашия тоалет.

Намаляване на пластмасата

Има мит, че веганската мода съответства на много повече пластмаса, която въз основа на пластмасовото замърсяване не е чудесно нещо, както и вероятно е последното нещо, което искате, ако сте екологични!

В отминалите години веганската мода използва високи нива на PVC. Много повече бизнес обаче търсят опции за приготвяне на дрехи, както и обувки. Например, вече можете да закупите вегански обувки, изработени от растителна кожа, като листа от ананас. Не спира и с обувки! Можете да закупите чанти, дрехи, както и дори спално бельо, изработени от растителни материали, което е фантастично, ако искате да нарязвате пластмасовия си прием!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *