Лосион за каламин: Очарователни предимства и употреби

July 2, 2023 0 Comments

, това се случва да бъде една от най -успокояващите и подхранващи съставки в нашия козметичен шкаф. Именно каламин лосион е издържал теста на времето за неговите успокояващи и успокояващи свойства в продължение на стотици години.

Лосионът за каламин обикновено е розов цвят с гладка текстура. По -ранен цинк, който присъства в лосиона за каламин, е използван в конци и марля, за да се върже около раните. Цинковият оксид, присъстващ в каламин, помага за заздравяване на раната и леки заболявания по -бързо и това е причината каламинът да се използва широко за лечение на пъпки и акне. Освен това е много ефективен при лечението на слънчеви изгаряния. Глицериновото и рициновото масло, присъстващи в лосиона, помага да се поддържа кожата овлажнена и да действа върху недостатъците, които съществуват върху кожата. Каламиновият прах се използва от различни хора, тъй като години за различни проблеми с кожата.

Този лосион Calamine се продава под различни марки с различни имена. Един от популярните известни каламин лосион е лакто каламин, продаден от Piramal Healthcare.
Ползи за красота от използването на продукти от лакто каламин
1. Подобрен тон на кожата
Известно е, че каламинът има „каолин“, съставка, която усилва в развитието на лъчезарна кожа. Когато се прилага ежедневно на лицето, той върши работата си като фантастичен овлажнител, който върви напред в подобряването на тона на кожата.
Действайки на същата нота, е класическият лосион Lacto Calamine, който силно подхранва и овлажнява кожата. Работи абсолютно страхотно като основно покритие, преди да нанесе грим. Благодарение на редовната употреба, тя също така помага за изсветляване на тъмни петна, поддържа кожата хидратирана и без акне.

2. Слънцезащитен крем
Не се изисква винаги да избирате луксозни слънцезащитни продукти, налични извън рафта, за да се борят с UV лъчи. Използвайте Lacto Calamine Sun Shield, който помага за предпазване на кожата от вредни UVA/UVB лъчи. С SPF 30 PA ++ и витамин Е хранително вещество, този слънцезащитен крем Lacto Calamine гарантира намаляване на тъмните петна и пигментацията.

Не само лице, можете да нанесете лосион за каламин върху ръцете си, преди да излезете на слънце. Това ще ви помогне да защитите деликатната ви кожа от Suntan и Sunburn. Няма значение, ако забравите да носите слънцезащитен крем и да се изправите срещу слънчево изгаряне по тялото си. Тогава също така можете да прилагате лосион за каламин върху засегнатата област два пъти или три пъти на ден, за да видите видими резултати.
[SC: MediaD]

3. Намаляване на белега
Разминал с червени следи върху кожата? Лосионът на Calamine ви помага чрез подхранване на кожата и намаляване на следите с постоянна употреба. Лосионът може да се прилага и като основа за грим, който му помага да образува защитен слой между грим и кожата.

6. Успокояващо лекарство за токсични растения
Когато кожата ви влиза в контакт с отровен бръшлян, кръвоносните съдове развиват пропуски, които изтичат течности през кожата, причинявайки мехури и сърбеж. Докато охлаждате кожата си, като нанесете каламин, тези пропуски се сключват за намаляване на течността на сома. По този начин Calamine се оказва ефективен, когато се отнася до контролирането на сърбежа и содилите мехури, причинени от токсични растения.
7. против стареене
На този свят няма жена, която да не се притеснява от бръчките и да образува линии на лицето й, нали? Както всички трябва да вървим по този път един ден, защо да не се отдадем на техниките за обновяване на кожата.
Една такава техника за доказателство за трикове е кремът за стареене на лакто Каламин, който изгражда твърдостта на кожата, като засилва еластичността на колагена.
8. Без мазнини
Мазната сопаща кожа е най -проблемната за справяне. Прибързаното към това бедствие с неговите небесни черти е лосионът за каламин за мазна кожа. Лосионът за контрол на маслото Lacto Calamine включва добри количества каолин и глицерин, който улеснява достатъчно влага и контролира излишното масло.

9. Почистване
С клъстера на трафика и смут, с който се занимаваме ежедневно, много от нас са длъжни да се сблъскат с проблеми с пъпките. Изберете Lacto Calmine Deep Cleansing Face Wash, за да избегнете прах от запушване на порите. С малиновите екстракти този лакто каламин е най -добрият избор за намаляване на пъпките и за получаване на прясно изглеждаща кожа.

10. Хидратация
Зимите винаги са груби на хората с изключителна суха кожа. За такива жени е от съществено значение да запазят влагата на кожата. Доказвайки, че си струва да хидратирате кожата е лосионът за хидратация на кожния баланс на лакто каламин. Съдържанието на каолин и алое вера в лосиона успокоява ефективно кожата и я поддържа хидратирана.

11. Каламин за бременни жени
Сърбежката кожа на стомаха и корема е често срещана гледка в случай на бременни жени. Каламин, известен със своята мекота, е много по -използван за лечение на проблеми с кожата, които се появяват по време на бременност. Не забравяйте да използвате лосион за каламин за сърбеж на кожата по време на бременността си, редовно и забелязвайте резултатите.
Лосионът на Calamine е вълшебна отвара с магически свойства, които всяко момиче трябва да използва без почивка.
Източник на изображения: Amazon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *