Забавна домашна тениска – тениска на състезателна писта

June 3, 2022 0 Comments

Забавна тениска или състезателна писта?
И така, имате ли деца, които никога не искат да спят? и са твърде изтощени, за да играят с тях? Е, днес ще ви покажа как да изневерите, със забавна домашна тениска. Сега децата ви могат да се забавляват, като играят с вас, докато спите. Да, знам, звучи като сън.
Тениската на състезателната писта, както е показано по-долу, ще държи децата ви заети и те също ще ви предложат страхотен масаж на гърба. Сега, ако може да има друга тениска, дизайнер на съпругата, с някои подобни перки. Ще ви държим и в течение на това, не се притеснявайте.

Ето как да получите собствена тениска на състезателната писта. Всичко, което трябва да направите, е да вземете бяла тениска, малко фризерна хартия, някаква боя за плат и някакво творчество. След това трябва първо да нарисувате модел в молив и когато е готов в черен маркер.

След това сложете хартиения фризер вътре в тениската и бъдете сигурни, че това е на гърба на тениската, освен ако не искате масаж на корема.

Започнете да рисувате на тениската! Лесно е да видите линиите, да проследите състезателната писта с тънка четка за боя. След това можете да оцветите сградите и дърветата.

Толкова просто, най -добре? сладки сънища!

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *