Стилни работни чанти: Жан от Extra Petite споделя любимите си!

March 5, 2023 0 Comments

На лов за модерни работни чанти? Говорихме за най -добрата работа за жени, най -добрите работни чанти, най -добрите чанти за тотажи и професионални чанти за тота, чанти за летни сътрудници, интервюта, куфари за пътувания през нощта и колко в крайна сметка харчим за всички тях всички тях . В днешния пост за гости Жан от Extra Petite ви носи обобщение от модерни работни чанти, направо от собствения си килер. В допълнение към модата, фокусирана върху дребните, блогът на Jean разполага с рецензии на работно облекло и аксесоари в различни размери. Жан беше любезен да допринесе страхотен пост за гости за приспособяване на промени по време на последния ми отпуск по майчинство – добре дошли, Жан! – Кат.
Здравей, читатели на корпоративни! Днес се намесвам за Кат, за да си поговорим за подходящи за работа чанти, които отговарят на поне лаптоп и някои документи. Знам, че всеки от тях има различни нужди и предпочитания относно материала, структурата и ценовия диапазон, така че издърпах няколко от моя собствен килер, който обхваща широк период от опции!

Актуализирайте! Най -новите ни любими модни работни чанти
Някои от най -новите ни любими в Corporette включват тези страхотни основни, модерни работни чанти:

По-горе, някои от най-добрите работи за жените: един* / две* / три / четири* / пет / шест* (не е представено, но и Tumi и Dagne Dover!)* Опитайте тази високо оценена организираща вложка с някои от по-малкото Структурирани чанти …

Много модерни чанти за работа на Жан
Първо е моят избор на бюджет – единственото общество, обратимо „Милано“. Той се предлага в черна синтетична кожа, която се обръща към крем, или синтетична кожа на ВМС, която се обръща към ивицата на военноморския платно и има подвижна торбичка за ценности. Това е най -големият от опциите днес и може да пасне на обяд, лаптоп, смяна на обувките и други. Материалът е много гъвкав и единственият забележителен недостатък за мен е изложените шевове за шевове от едната страна, когато са обърнати.
Цена на дребно: 59,95 долара (купони, налични в мрежата)
Продава се в: Единствено общество
Вижте свързаната ми публикация.

Друг избор на стойност, тази „галерия“ на Ан Тейлър „галерия“ е една от любимите ми чанти за всички времена. Няколко жени са попитали дали е Селин или друг дизайнер и са изумени, когато разберат, че е не само в синтетична кожа. Този сезон чантата се предлага в класически черно, флот или това росно розово „сутрешна мъгла“. Материалът има средна конструкция (остава изправен срещу наклони) и дебелина, а чантата разполага с вътрешен джоб с цип и външен джоб.

Цена на дребно: 118 долара (внимавайте за тези чести промоции от 30 до 40% отстъпка)
Продава се в: Ан Тейлър в магазина и онлайн
Вижте свързаната ми публикация.

Включвайки се в истинска кожа и по -висок ценови диапазон, Mansur Gavriel е известен с качествени кожени чанти с минималистични линии и цветна изненада. Понастоящем тоталите се предлагат в гладка, зеленчукова коня със сурови кожи или гладки цветови интериори с покритие от смола. Всички тоти имат подвижна торбичка с цип, която също е облицована в контрастен цвят. Моля, обърнете внимание, че капката на моя малък тот е прилепнало през зимните сезони – чух, че те го модифицират за по -дълъг за есента на 2014 г. и добавят нови опции за кожа и цвят.
Цена: 485 долара (за малък размер) и нагоре
Продава се в: Net-a-Porter, Bergdorf Goodman, Jenny Kayne, Select Thore Stores
Вижте свързаната ми публикация.

За тези, които харесват чанти за печат (които според мен изглеждат добре, ако носите много солидни цветове), Goyard Totes разполагат с ръчно рисуваното платно на марката Chevron със съвпадаща подвижна торбичка. Това е най -лекият и гъвкав вариант в сравнение с другите други сортове, а също така е и този, който използвам най -често извън работата за изпълнение на поръчки. Те също така правят много по -структурирана, бокс -тотална версия, която показвам на лявата снимка за сравнение.

Цена: 1150 долара (за Сейнт Луис ПМ / Малки в основни цветове) и нагоре
Продава се в (само в магазина или телефонни поръчки): Barneys, Bergdorf Goodman, Goyard San Francisco
Вижте свързаната ми публикация.

В края на днешния край на днешния диапазон е Prada Saffiano Tote, който се предлага в широк избор от размери и стилове (отворени топ, двойни джобове с цип, със или без разглобяеми каишки и т.н.). Този, който показвам, е средният двоен цип тота с каишка, който е много близък за лаптоп с 12 ″ -акрос. Опитах и отворения стил на топ тота, който пасва на лаптоп много по -лесно. Любимите ми аспекти са структурираната форма и покритата с Saffiano, която е малко по-надраскване/петна/водоустойчива, отколкото обикновената кожа.
Цена: Точният стил, показан е 2350 долара, но има различни по -малки или по -големи опции. Потърсете 10% отстъпки за регистрация на имейл на уебсайтове на Saks или NM или промоции на многостепенни подаръчни карти.
Продава се в: Prada и много универсални магазини от висок клас, включително Neiman Marcus.
Вижте свързаната ми публикация.

Читатели, кои са любимите ви работни чанти и тотали? Притежавате ли някой от онези, които са представени днес – и какъв е вашият преглед?

(Любопитно за други обобщения на модерни работни чанти? Тук са от 2021, 2018, 2017, 2016, 2014, 2014, 2013, 2012, 2011 и 2010).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *