Красота сряда: Тонирани балсами за устни

February 15, 2023 0 Comments

Имам нездравословна зависимост към тонираните балсами за устни, както и при условие че наистина съм склонна да изхвърля по -тежките си червила през лятното време, вярвах, че сега ще бъде идеално време да се съберем Няколко от различните тонирани балсами, които съм пробвал, със снимки, суичове, както и още.
Винаги съм откривал тонирани балсами за устни, за да бъдат фантастични за бърза и проста рутина за красота, от дните ми като стресиран студент, до адвокат, гладен във времето, до забързана мама сега-те обикновено не са не -Мес приложение, с овлажняващо усещане, както и ако имате късмет, SPF за стартиране.
Това очевидно не е изчерпателно проучване, а само различните продукти, които съм купил, както и изпробвани, както и все още в настоящата си колекция. (По същия начин съм имал лечение на захар на Fresh в миналото, но изглежда, че не го имам какъвто и да е вид – гледайки сефора, изглежда, че имат много нови цветове, както и всички те имат SPF 15, Така че може да се наложи да ги опитам отново.)
Ето моя доклад, сравнявайки се, както и да ги контрастирам с любимите на всички: Clinique Black Honey …
#1. Устните ми, голи. Трябва да се извиня предварително за това колко точно ще гледаме на устните ми в тази публикация – това се чувства малко като визуалния еквивалент на заявяването на „оранжево оранжево оранжево оранжево“, както и отново. Не, никога не съм забелязал точно колко несиметрични са били устните ми преди.

Ето тонираните места за устни, които закръглях днес … имайте предвид, че съм направил абсолютно нулева корекция на цветовете на всякакъв тип от тези снимки. (Опитах се – особено за снимката на хартията с мостниците – но всеки път, когато аз или някой друг направих корекцията на цветовете, така че хартията да се провери като бяла, цветовете на нюанса на устните изглеждаха различно … затова реших да използвам оригиналите.) Някои бележки:

Любимите на Кат: 2, 3, 4, 5 (вероятно само от цвета си)
Най -овлажняващи (IMHO): 9, 10, 13
SPF: 7, 9 (и прясно)
Органично: 4, 6, 10
Повечето разнообразие/цветове за избор: 2, 4, 7, 10, 11, 12 (и прясно)

#2. Covergirl Lipslicks Smoochies Balm за устни, Tru Luv 235, предлаган в drugstore.com за $ 4,99. Имам две от тях в кръга, тъй като купих Pinker One (#12), след като го пробвах в нещо от Седмицата на модата, след което избирането му беше толкова розово за мен, колкото и да ми харесва усещането, както и аромат, достатъчно, че пожелах За да опитате още един цвят от предлаганите 18 (!).

Харесвам #235 (този, изобразен по -долу), но е изключително лек – както и цветът не става толкова по -тъмен, ако е слоен. Това е наистина „MLBB“ тип сянка – устните ми обаче по -добре. Както се оказва, Drugstore.com има купон, който ви позволява да спестите 4 долара за два продукта за устни Covergirl – така че ако искате да ги опитате, сега може да е моментът.
(Ооо, както и те имат балсам Jumbo Gloss, който напълно не съм опитвал, но сега искам. Вижте? Казвам ви, това е пристрастяване. Подозирам – Някой има ли някакъв вид предпочитани балсами за пръчки?)
{Актуализация: Ето защо харесвам пълничката на балсам за устни на Clinique …}

#3. Прикрийката на жената Liplicks, edgy. И преди съм изпял похвалите на този тониран балсам – надявам се да не е бил прекратен, но изглежда, че е трудно да се открие в момента. (Сигурно съм го купил на едро преди няколко години; имам три или четири тръби, лежащи около апартамента!)
Можете да видите защо това е един от любимите ми за всички времена (тъй като моите тийнейджъри, сериозно)-не е толкова розово, не толкова добре червено, просто леко потъмняване на устните ви за повече дефиниция.
Той продължава равномерно, както и леко достатъчен (цветът става по -тъмен, ако сложите), които успях да прилагам без огледало. В сравнение с по -новите Covergirl Liplicks, по -новите имат по -слаб, по -свеж аромат от този, както и изключително подобно усещане.

{Актуализация: Това изглежда е прекратено – проверете това дупе от ELF (и моя преглед!)}

#4. Всъщност за моркови цветни балсам за устни, мека слива, предлагана в интернет в Amazon за 5,97 долара. По принцип като тази достъпна, органична линия (особено за грижа за кожата на бременност), както и този балсам е подобен на другите продукти – той се рекламира като 99% естествен, без парабени, фталати, както и SLS, без никакъв вид вид на какъвто и да е вид вид на никакъв вид вид на никакъв вид вид на никакъв вид вид на никакъв вид вид на никакви видове вид, без какъвто тестване върху животни.
След като направих тези снимки, разбрах, че аз като този тониран балсам повече, отколкото вярвах, че съм го направил! Това е фантастичен цвят, както и въпреки че е малко по -сух, отколкото обикновено харесвам за балсам, той все още се хидратира. Изобщо не е лепкаво или лъскаво. Иска ми се тръбата да има наклон към нея (просто е плоска), както и че е имала SPF, колкото иначе е чудесна.

#5. Clinique Black Honey, 15 долара в Sephora, както и Nordstrom. Класическият! Харесва ми, че това продължава екстреnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *