6 неща, които жените трябва да създадат най -добър гардероб за зимата

May 16, 2023 0 Comments

Пристигането на зимния сезон ви позволява да изследвате слоеве дрехи. Съвпадането и смесването на няколко парчета дрехи за борба с замръзващите ветрове на есента е страхотен начин да освежите стила си и да изследвате нов облик.

@adaresboutique
Поради тази причина ние жените имаме специално оценяване за зимната мода. Винаги търсим начини да помогнем за създаването на най -добрия гардероб за зимата, пълен с парчета, за да направите вашите зимни и предстоящи сезони много по -интересни.

Прочетете и разберете решаващите стилове за зимата, които трябва да добавите към гардероба си, които допълнително ще допълнят настоящите ви любими гардероби. Нека започнем и да направим зимното си време много по -стилно:

1. Необходимостта от класическо палто

В един или друг момент трябва да сте помислили да добавите палто към гардероба си. Те обаче не са евтини и изборът на идеалното палто не винаги е лесна задача за изпълнение. Така че, когато в класическо зимно палто, облеклото Sympli предполага, че трябва да потърсите нещо, което комплиментира разнообразие от различни тоалети, които вече притежавате. И много важно е, че качеството на козината и нейното производство с топли и удобни материали.

Бейзболно палто от планетата от Лорън G-2012SB
Можете да изберете палто, което изглежда реколта в стил, тъй като те никога не излизат от стил. Ако обаче се чувствате много по -приключенски, опитайте нещо много по -модерно, направено от изкуствена козина и изискано задържане, което го прави специален и специален. Ако обаче се опитате да се придържате към класически цвят като крем, черно, флот или камила, ще можете да носите почти всичко, което имате в гардероба си. Следвайте това като своя политика на палеца и намерете класическото покритие, което винаги сте искали.

2. Намиране на рокли за невероятни дни

Жените не могат просто да спрат да обичат роклите при първия знак за това, че времето става по -студено и те трябва само да получат малко по -иновативни в своя подход. Добавянето на няколко слоя към вашата елегантна и оживена рокля може да ви помогне лесно да се подготвите за замръзващ зимен ден. Или можете също да опитате рокли, изработени от плетени тъкани, които ви доставят полза от допълнителна топлина или много повече покритие, включително по -високи деколтета и по -дълги ръкави.

Рокля с ръкав на костенурка, събрана от Sympli
Но ако искате да направите своето изявление със съществуващите си рокли, опитайте ги да ги сложите с плетен топ или фланелка с висока шия от класически шоколад или черен цвят и го сложете с любимата си рокля в невероятен флорален принт. Най -добре този външен вид с изискани високи ботуши и чорапогащи и създайте най -елегантното облекло за зимата, което прави вашето изявление за стил.

3. Зимно време и ботуши, двойката, направена на небето

Ботушите са не само най -функционалната селекция от обувки през зимния сезон, но и най -елегантната двойка обувки, които може да получите да носите за една година. Нещо повече, ботушите се предлагат в голяма гама от стилове и дължини, като ви помагат да персонализирате и най -добре вашия зимен външен вид. Можете да опитате плосък чифт за ежедневни, функционални тоалети, велур или високи изкуствени кожени ботуши за постигане на много по -стилизиран вид и багажник на глезена с малки, но удобни токчета, за да го сдвоите с дънки, които носите на работа.

Глория без ръкави кашмир пуловер
Но ако следвате текущите тенденции, знаете, че всички обичат твърди и тромави ботуши за мотоциклетисти с удобни плетени рокли. И ние се обзалагаме, че ботушите с глезена с цвят на крема ще царуват върховно над конвенционалните ботуши в стил Челси.

Носенето на ботуши не само ще ви накара да изглеждате много по -елегантни, но и много по -удобни на кожата ви. Ще се почувствате много по -удобни и много по -активни, докато носите отличителен вид.

4. Коженото яке

Няколко статии за гардероба се противопоставят на всички модни тенденции, за които знаем, и продължаваме да оставаме на върха на вашия задължителен списък за всяка година. Дори ако тенденциите идват и си отиват, класическото кожено яке е това, което не можете да пренебрегнете и точно трябва да се съсредоточите, за да се запазите стилно за топло през зимния сезон. И ако вече не знаете, коженото яке е един предмет в гардероба ви, който изглежда много по -привлекателен, тъй като остарява и продължава да печели сърцето на всеки случаен зрител.

Вижте също

Мода, магазин и стил
Нойранка вегански чанти стартира нова колекция: Всичко е свързано с женствеността и лукса

Ако вече имате класическото черно кожено яке, опитайте нещо специално тази зима и изберете различен нюанс, който перфектно върви с други статии в гардероба ви. Най-добрият и елегантен начин да сложите пуловерна рокля или да разтърсите небрежен небрежен стил, кожено яке винаги ще бъде реномирано допълнение към гардероба ви през по-студените месеци на годината.

5. Най -накрая е време да вземете вълнен шал

Шаловете са аксесоар за зимата, който не можете да направите без. Те изглеждат елегантни и действат като функционално парче дрехи, което ви държи топло през студен зимен ден. Освен товаnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *