Марка Rook – Spring Lookbook

July 23, 2022 0 Comments

ROOK – Нов пролетна книга за виждане
Спомняте ли си момчетата от Rook? Миналата година те създадоха цяла колекция за дрехи, базирана на приключенските карикатури. Този път те успяха да донесат тенденции в живота, които са перфектен мач за този сезон. Този пролетен сезон черните цветове са на мода. Елате на тъмната страна, те не сервират бисквитки, но продават невероятни, рок вдъхновени тениски.

Дизайните от тяхната пролетна книга са идеалният начин да се каже: Смела съм и мога да нося ризи с отношение! Не се притеснявайте, че хуморът не е оставил марката Rook, сред техните дизайни, които ще намерите: булдог, държащ червен сутиен или змия, смазваща влакова кола. Всичко е свързано с властта и печелившо отношение.

Не на последно място, препоръчвам ви всички да разгледате новата категория пристигания, където всички нови дизайни са пуснати за продажба. Сигурен съм, че ще се изненадате, Rook не остави камък преобърнат, докато създава тази колекция от миналата пролет. Направете очи и ни кажете вашите мнения в полето за коментари по -долу.

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *