Чисто нови дизайни на тениски от Almaic

November 9, 2022 0 Comments

Днешната културна част от информацията идва направо от Almaic (щракнете тук за опресняване на линията на тениските), който ви носи два чисто нови дизайни на тениски. Чисто нови дизайни на тениски от Almaic! „House of Wisdom“ е абсолютно любимият ми – но трябва да погледнете по някакъв начин на дизайна. Всички те имат толкова силна концепция зад себе си:
Чисто нови дизайни на тениски от Almaic!
Домът на мъдростта Ал Хикма (Дом на мъдростта) беше забележително културно известно място през златния век на исляма. Разположена в Багдад, Ирак и добре утвърдена 800 г. сл. Хр. Тази огромна институция беше често срещана детска площадка за учени. Съществен фокус беше преводът на книги от всеки език и постоянно преподаване един на друг, за да се подобри допълнително много аспекти на обществото. Говореше се, че имамът на времето ще даде на учен тежестта на книга, преведена в злато, след като бъде завършена, поради тази причина „знанието е злато“.
Guns & Rosesthis Graphic е да помогне да се внесе светлина в това как нашите медии се опитват редовно да покриват това, което наистина продължава в света. Просто чувствам, че днес отиваме на война за най -бързата и най -малката конфронтация. И нашите медии използват това и правят „герои и злодеи“ от военни ситуации. Розите са камо, за да разкрасят войната, камо е направено да размие истината, която е мирният гълъб.

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *