7 дни от Седмицата на модата в Лондон, 2017

February 15, 2023 0 Comments

Гала на 4 града на модата завърши своето седемдневно пътуване на Лондон. И ние имаме всичко, което си струва да се говори от английската столица.
Модели на стила, които управляваха Седмицата на модата в Лондон
Използването на допълващи се цветове беше преобладаващо в колекцията, а блокирането на цветовете направи повторно появяване като тенденция. Монохромът изглежда губи благосклонността на домовете в големия стил като Burberry, Johnny Coca и Rakshanda като най -смелите нюанси на синьото, лилавото, горчицата и кафявите да управляват своето творение. Това, което човек разбира от модела, е есента тази година, ще бъде обозначено чрез комбинацията от неортодоксални цветове.

Супер гладкият материал никога не е изчезнал наистина от мястото на високата мода и изглежда запазва своята релевантност през цялото шоу. Но това, което привлече вниманието ни, не беше използването на кадифе. Вместо това бяха хитрите отпечатъци върху него. Имахме Питър Пилото със стила си в Velvet, горчицата на Ердем с флорален модел наоколо и Mary Katrantzou Purple ансамбъл с блестяща желе риба – всички празнуващи кадифе.

Защо момчетата трябва да се забавляват? За да наруши тенденцията, моделите на Кристофър Кейн, Симоне Роша и JW Anderson представиха Gapping Pouches за джобове – изричайки женското изискване на джобовете в облеклото си. На Chunky Coats, панталони и рокли бяха предоставени справедливия си дял от торбички – това изискваме в ежедневното ни облекло.

Открихме и някакво флорално претоварване в Кристофър Кейн и Джони Кока, но кой дори се оплаква? По външния вид на тези ватирани палта, течащи рокли или онези, оформени до формата на тялото на модела – заключаваме, че колекцията определено оживява деня. До известна степен той възстанови спомените от големите оле дни на флоралните тапети, които все още откриваме на мястото на баба си.

Супер дизайни в Лондонската седмица на модата
Супер дизайнерската култура се виждаше да се завръща на LFW 2017. Докато някои бяха развълнувани от нея, други не изглеждаха да се присъединяват много. Супермоделите, които забелязахме сред другите, бяха нашите предпочитани Джиджи Хадид, Кендел Дженър и Бела Хадид.

Преден ред и партита
Град, възпрепятстван от кой кой на света със сигурност щеше да се появи значително, когато провежда седмица на модата. Не бяхме недоволни нито един бит. Само според нашите очаквания предният ред и след празненствата бяха осветени с много познати лица от зоните на забавление, мода, култура на страница 3 и други.
Ето Лора Бейли и езерото Кандис, забелязани на презентацията на Иса Арфен.

Portia Freeman изглежда с безком

Бела Хадид, Кендъл Дженър, Лили Доналдсън и Джъстин Скай изглежда имат топка на Burberry и харесват партито.

Оливия Палермо, Пенелопа Крус, Суки Уотърхаус, Джурдан Дън и Лора Бейли отбелязват съществуването си на шоуто Burberry.

Вечерята Ердем и Selfridges играха на Алекса Чунг, Ердем Моралиоглу и Натали Масенет. Шоуто на Erdem беше посетено от Clémence Poésy и Thandie Newton.

Шоуто на Кристофър Кейн имаше Кейти Пери като гост на първия си ред.

Емили Берингтън, Шарлот Уиггинс и Грейс Чато бяха забелязани да имат топка в шоуто на Антонио Берарди.
[Прочетете също: Лондонската седмица на модата 2016]
Дизеловият магьосник като не Walls Party беше звездна афера с присъствието на Наоми Кембъл, Ела Ейре, Джъстин Скай, Джейми Кембъл Бауър и Ренцо Росо.

[SC: MediaD]

Предният ред на висок профил на шоуто Mulberry имаше места, запазени за Таня Бър, Оливия Палермо, Аня Тейлър-Джой и Анайс Галахер.

Нейлър-Лайланд, Яра Шахиди, Челси Лейланд и София Ричи, за да изядат събитието.

Уличен стил на лондонската седмица на модата
Сега е време да ви предоставим малко да надникнем в това как точно тези знаменитости се обличат по улиците на Лондон, който се наслаждава на модата и стила.

И точно така приключваме обиколката в Лондон и се отправяме към Париж. Ще се видим отново следващата седмица с чисто нова оценка на чисто нов моден карнавал.
Източник на изображения: Highsnobity

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *