Сладки есенни тоалети, които можете да се забавлявате!

March 21, 2023 0 Comments

psst! Искате ли да се забавлявате малко по -много, с докосвания на модата наоколо? Ако те чухме да казваш „да“ и бихме искали да направите изявление, където и да скачате в тази Durga Puja, ето няколко много елегантни идеи с идеи за есенно облекло, индо-западният начин, по който да играете. провери ги.
[Също така прочетете: Saree Styles за Durga Puja 2015]

Най -добрите идеи за есенно облекло
Ето някои от най -добрите есенни тоалети, които ще ви направят празнични.
Оцветете ме в червено и черно
Токчета за краката, дълга изява, страхотна лъскава LBD и червено лятно палто до бедрата; Спорт елегантен вид и карайте главите да се обърнат към фестивала Pandal Hoping Saga тази пуджа! Една от най -добрите идеи за есенно облекло, която да парадира с различните танцови партита, за които сте били призовани!
Източник: blogspot.com Play It Pastel
Бананова шапка, отпечатана с животни, дълга пастелна зелена рокля макси, двойка, която с къса фрока и сиво лятно палто с дължина на талията! Носете дървени неутрални засенчени бретончета, а за краката носете това, което ви подхожда най -добре! Не обичате ли просто такива идеи за есенно облекло, за да парадирате?

Източник: BlogSpot.comBohemian Rhapsody
Нека играем бохо-избив този път, докато скачаме от един пандал в друг около града, почитайки и почитайки богинята. Елегантна дълга течаща бохемска батик или рокля за вратовръзка и боядисване в оживени цветове, плот на реколтата в бяло или праскова, две сплетени опашки за косата, елегантни племенни бижута, за да кукли и да затегнете сандали за краката или балерините !
Източник: Bollywoodshaadis.com много изискан вид
Офис парти, което да присъствате и не искате да запазите всичко официално? Топ от реколтата без ръкави с черни и бели квадратчета, сдвоени с индо-западна рокля на Georgette, която драпира красиво, за да парадира с извивките ви, защо не? Завършете външния вид с елегантна прическа, а токчетата за краката са задължителни!

Източник: tumblr.coma videsi докосване до вашите елегантни churidars
Ако искате да отидете малко повече деси, носещи най -добрите есенни тоалети, направете това с видеси драпиране на асамската тъкан Mekhala, вместо дупати, хвърлени наоколо. Носете своя churidar, както бихте направили, но хвърлете мехала около рамото си, над което бихте могли да носите Zardozi rebosed палто. Завършете външния вид с jhutis или mojris за краката!
[Прочетете също: Какво да носите тази Durga Puja и Navratri]

Източник: ctaare.comgeorgette рокли
Розова рокля на Georgette с дължина до коляното с ботуши Bearpaw! Откраднете външния вид и изкопайте ботушите, носете токчета вместо това, за да поддържате краката невероятни и лесни!
Източник: Ethnicpoint.comextra-дълги романи в оживени жълти
Ако сте мислили, че романите са само за дължината на талията, помислете отново. Дизайнерът Каришма Джамвал ни показа миналата година как драпиран роман до коленете може да върши чудеса за работа и игра!

Играйте с деним
Дънки с дължина до коляното, кратък плот на реколтата и оживен жълт гащеризон за летен вид; Попълнете ансамбъла с токчета с ток за дневни партита, които да парадирате! Разкраси палтото с кокум и колан за талия, за да ги задържите всички!
Източник: Akanksharedhu.com и изрязан
Носете горен отряд с пълен ръкав при проверки или графични отпечатъци, оголи медрифът за чувствения ефект на партитата и завършете външния вид с бродирани панталони с директно нарязване на краката. Токчетата за краката са задължителни и трябва да парадирате и с елегантна прическа.
[Също прочетете: фестивални тоалети]
Източник: SecretCloset.pkevergreen този път
Без ръкави отпечатани вечнозелени върхове с елегантни панталони от каки за краката, ботуши за краката и минимален грим за лицето; Връщайки моменти на главата на картите със сигурност с такива идеи за есенно облекло за Pyts от цялата страна!
Източник: Pinterest.comA-LINE Опазвания и изявление розов чифт пижами
Ако Pink е любимият ви пастел, с който да играете, играйте заедно, като носите пижама в розово с елегантен разрез и добре оразмерено лятно палто A-Line. Попълнете външния вид с изискана прическа, елегантни токчета за краката и изявление и кофти шия.
[Също така прочетете: Розови идеи за грим за червило, които да парадираме в Дурга Пуджа]
Източник: Pinterest.com и с това ние приключваме с редица идеи с пълни забавления по линиите на есенните тоалети за жени, за да проучим в Дурга Пуджа. Забавлявайте се и ни изпратете вашите снимки, носейки и вашето собствено чувство за мода, обичаме да се наслаждаваме на всички тях!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *