10 дизайни на Peach Lehenga Choli, които могат да включат идеалното внимание

April 28, 2023 0 Comments

със сватбения сезон, пълзящ отблизо, смятаме, че е от решаващо значение да извлечем едно притеснение от пътя ни. Lehenga cholis не са запазени изключително за определени случаи. Дългият, течен дизайн е синоним на места на открито или лятна курортна сватба. Идеалната комбинация от детайли, оттенък и форма може да превърне този луксозен основен, грундиран. Например, празничен избор като дизайн на Peach Lehenga Choli може да даде на вашия тоалет този допълнителен усет, ние закръглихме любимите ни дизайни на Lehenga Choli, включващи бродерии, които са обозначени за вас. Независимо дали е фин дизайн на Zari или някой, който е гарантиран, че ще привлече цялото идеално внимание. Тези 10 дизайна на Peach Lehenga Choli могат да добавят много интриги, както искате.

10 идеи за дизайни на Peach Lehenga Choli, които си струва да се обмисли:
Ето всичко, което трябва да знаете:

1. Прозрачно бродирана праскова полу-зашита лехенга:
Тъй като сте чакали достатъчно дълго, за да опитате бродерия-тази полу-зашита праскова Lehenga трябва да има решаващо място в списъка ви за най-добър екип.
Източник: Myntra.com2. Прасковен органза коприна цифров флорален отпечатан lehenga choli:
Понякога луксозен копринен цифров леенгал холи може да се появи на вашата партийна афера, въпреки че вашият значителен друг не е от ваша страна. Това може да бъде добър съвет, за да го приемете бавно.
Източник: Saree.com3. Прасковен бродиран lehenga choli:
Брудирана блуза и дупата не е единственият начин да добавите ръб към вашия стил. Често праскова бродирана леенга като тази прави всяка стъпка напред изглежда драматична.

Източник: Flyrobe.com4. Art Silk Lehenga в праскова:
Защото бродираната арт коприна е тенденция и вашата леенга трябва да отразява това. Тази сатенена облицовка Lehenga като тази подобрява съвпадената блуза с детайлите си с мъниста дантела, пайети, Resham, и Patch.
Източник: utsavfashion.com5. бродирана сатен леенга в лека праскова:
Фина, но бродираната сатен леенга в лека праскова е достатъчно изявление. Лекият нюанс е перфектно балансиран с работата на Resham Stone, Zari и Patch.

Източник: utsavfashion.com6. Сатен праскова леенга с бродерия Zari:
Защото Zari бродерията често изглежда най -добре под формата на Lehenga! Добавянето на елемент, като този каскаден набор от праскови, ще ви накара да изглеждате като произведение на изкуството или да зададете тона идеален за всяко събитие, което присъствате.
Източник: Manyavar.com7. Тежка Gota разкрасена праскова lehenga:
Разкрасяваната Gota Lehenga има много биг-шик момент и трябва да го проверите. Обличането в изискан прасковен набор, тъй като този трябва да посочи изглеждаща статуя.

Източник: Vogue.in8. Праскова леенга с разкрасявания:
Не се ли радваш да видиш фина, блестяща тенденция на Леенга като тази не е умряла? Праскова леенга като тази е необходимост за тези летни вечерни събития.
Източник: facebook.com/harikiranagnur9. деликатна бродирана праскова леенга:
Защото тайно сте искали да включите идеята за облекло Lehenga на Анушка Шарма в собствения си гардероб. Или ако не сте измислили как да носите деликатна, лека бродерия като тази, тогава това трябва да ви даде някаква идея.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *