Дизайнерите са техни собствени майстори

October 10, 2022 0 Comments

Изключително е какво може да направи талантливият дизайнер. Що се отнася до дизайна, всеки има предвид определен образ, но не всеки е в състояние да транспонира тези неща в истински образи. Тук идва приносът на художниците. Персонализираният дизайн е много по -сложен, тъй като крайният резултат трябва да удовлетвори клиента преди всичко, дори ако цялата работа се извършва от дизайнера. Вярвам, че дизайните са под оценка и дизайнерите се считат от някои клиенти като техните „лични художници“. Понякога те просто казват … ”Искам да промените това и това и да добавите, че там … и ако ми хареса такъв, какъвто ще бъде, ще ви платя” и те не мислят, че тези промени може просто да дойдат с малко уважение За дизайнера. Трябва да се вземат предвид редица фактори, когато става въпрос за персонализирани дизайни, като например колко концепции трябва да бъдат представени, колко ревизии са необходими, колко изследвания са необходими, размерът на бизнеса и т.н. Най -добрият начин да разберете колко ще струва персонализиран дизайн е да получите оферта от дизайнера. Разработването на идентичност, като всяка друга професионална услуга, отнема време и опит. Това време и знания трябва да бъдат адекватно оценени. Когато клиентът изисква от дизайнера да създаде нещо, което е близо до неговите очаквания, дизайнерът е изправен пред истинско предизвикателство. Ако дизайнерът създаде изображение, от което клиентът е доволен, удовлетворението идва от двете части.
Хората не разбират колко важен е добрият дизайн и колко е ценен за техния бизнес или проект. Например в много сайтове за конкуренция съм виждал, че получените дизайни не винаги са този, който бихте очаквали. По някои причини дизайните не могат да стигнат до очакването на клиента, тъй като той не плаща за усилията и, разбира се, когато предлаганата цена дори не е гарантирана, може просто да имате чувството, че работите напразно, или, Да кажем, че иначе, изживявайки се в дизайна. Позволете ми да ви покажа няколко примера за дизайни на тениски по поръчка, които не изглеждат точно професионално. Ако ще го отпечатате или дори го носите, трябва да го направите поне добре изглеждащ и подходящ за вашите желания.
THIRTSON Другата страна, професионалните дизайнери имат действителен процес на проектиране, който включва изследвания, скициране, концептуализиране и размисъл и затова те начисляват награда, която отразява тяхната работа. Ето няколко примера и можете да направите сравнение сега с тези, които съм говорил преди.
Vector-Artdark Graphicst-Shirti’t се опитвам да кажа, че работата на дизайнера трябва да бъде оценена много повече, че в момента дизайнерите не са на разположение на клиента, те са много по-въображаеми и извън това, много по-способни да транспонират мислите и виртуални изображения в реални. Така че, ако сте дизайнер и знаете, че имате талант, продължете добрата работа, но не позволявайте на клиентите да ви подценяват. Не зависи от клиента да прецени колко ценна е работата на дизайнера, зависи от дизайнера да накара клиента да разбере защо работата им е толкова ценна.

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *