Дръжте се топло и модерно с рокля с палто

February 2, 2023 0 Comments

, тази тъкан е решението. Както подсказва името показва подходящо палто, което може да бъде рокля. Обикновено присъстват във вида на дълги ръкави, нарязани на империя или опаковки на коляното и се правят от различни видове материали.

Дръжте се топло и модерно с рокля на палтото
Сега палтото също расте. Ако току -що беше доминирал дизайна на полу дълги блейзър и сиви цветове, докато палтото включва много по -приятни цветове и гама от мотиви. Започнете флорални теми на тартан, които сега са много по -често търсени. Използваният материал от палтото вече не е доминиран от дебели материали. Има и кожено палто и основен предварителен парашут.

Тъй като мотивът е толкова весел, палтото не само може да се използва като допълнително палто или предпочитаната от вас рокля на тръбата. Смесете и съвпадайте с гамаши или можете също да го използвате като мъничка рокля. Вместо това, тънкият тела можете свободно да изберете козина от тежки материали и стилове като вълна.

Ако искате да изглеждате женствен, може да се добави красив голям колан за подслаждане. Тогава високите токчета могат да бъдат обувки. Палто с дизайна, тъй като може да е интегриран с плоски обувки, за да се забавлява. Изберете живи плоски обувки, нека звучат много по -весело. В допълнение, по -късите дизайни на палто могат да бъдат опция.

Покритието може да се използва и в различни поводи. Използва се за отпускане или много по-официални събития. Ако искате да подобрите стила, класическите викториански нюанси на палтото могат да бъдат опция. Велурният палто също е в състояние да създаде възприятието на женското и стилно. Ако е по -малко уверен, като го използвате сами, останете сдвоени с гамаши или панталони.

За много повече можете да потърсите тези, които отговарят на снимки за това как точно да се запазите топло и модерно с палто.

Облекло за рокля от зимно палто
Смесете неутралите с непредвидени цветни изскачания (също се разбира като P.O.C.), за да предоставите на вашите зимни изделия незабавна актуализация.

Облекло за рокля с бяло палто
Бялото палто е фантастично наслоено парче, което да ви отведе от зимата до пролетта.

Розова очарователна рокля с палто
Събота розово палто очарователна Пепа от Александра

Облекло за рокля от ментово палто
Ментово палто от Lemay de Groont.

Рокля сиво палто
Duo цветно палто и черна суитчър се подготвят за есенна мода.

Вижте също

Коса, зимна мода
Най -прекрасните концепции за прическа за елегантна вечеря

Облекло на роклята за есенна мода
Кафяво палто и рокля от черна колар, направете облекло с леопардова чанта.

Сладка рокля с палто за есенна мода
Черно облекло, сдвоено с очарователно бяло палто.

Облекло за черно палто за зима
Носете шарка с шарени, за да завършите външния си вид.

Облекло за сини палто
Величествено синьо палто страхотно облекло за работа!

изображения

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *