Честита седмица на административните експерти!

March 1, 2023 0 Comments

2021 Актуализация: Денят на административните експерти е 21 април 2021 г. Някои отлични подаръци, които трябва да получите за вашия административен експерт (различен от пари, разбира се) включват:

< >

Въпреки че сряда е официално административен ден на експертите, тя се разпространява в афера от седмица от няколко години. Читатели, какво караш вашите административни експерти да празнуват?
Някакво предишно четене за вас: Преди сме взели анкети за подаръци за административни експерти, говорихме за това как точно както и какво да делегирате на вашия асистент, както и размениха истории на изключителни асистенти.
(На снимката: Това е вашият ден Bouquet® Кажете благодаря на вас, предлаган на 1-800-флоури за $ 39-$ 49.)
Тази публикация се състои от партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
{Свързано: Какво получаваме за нашите асистенти в деня на административните професионалисти}
За моя $ 0,02: В моя опит в Biglaw, този ден, както и седмица, в сравнение с подаръка на асистента в края на годината, както и презентация на Card + Flowers от много хора, споделящи секретар, беше много повече от добре.
Както отбелязахме в последната си анкета, огромното мнозинство от хората предоставиха по -малко от 50 долара. Не оценявайте екрана с флорални/балони като част от подаръка, но винаги съм вярвал, че част от този празник е за излъчване към света (и вашите по -високи възходи), че да, имате предвид празника, Както и да, вие сте способни да поръчате цветя за вашия асистент без неговата помощ.

Читатели, точно колко сте разходите за вашия административен помощник или секретар тази седмица (ПОДАРЪК ПЛА ПЛЕС)? Какъв подарък го получавате? Като цяло, какъв тип неща делегирате на вашия асистент?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *