14 наистина наистина доста стилове на Saree Saree, които си струва да инвестирате в

February 22, 2023 0 Comments

да, лесно е да носите пайети с рокля, докато отидете на елегантна гала или вечеря. Но използването на пайети сари е различна история, а също и малко по -сложна. Ако се опитвате да дадете на облеклото си изискано, атрактивно въртене, тогава трябва да направите най -добрия избор. Поради тази причина сме закръглили 14 стила на Saree Saree по -долу, които ще ви вдъхновят.

Списък на стилове на Sastin Saree, които са доста плюс носими:
Вижте всички най -добри погледи по -долу:

1. Бродирани сари от праскова и руж:
Меки нюанси и лесен дизайн- бродиран сари, смесен с най-добрите аксесоари, е полиран. Балансирайте очарователния фактор на пълната бродерия сари с подходяща блуза и токчета. И ако се занимавате с блясъка, тогава добавете допълнително плаване към аксесоарите си като пайети или обеци от кристал.
Източник: Carmaonlineshop.com2. Среднощно синьо разкрасяване Сари:
Единият нюанс на сари го прави малко по-малко драматичен, което означава, че можете да добавите други изскачащи избори с останалата част от вашия външен вид. Това означава добавяне в украсена блуза, висящи обеци и ярки обувки.
Източник: aashniandco.com3. Светло розово пайети сари:
Друг повод, още един пайети сари, представен в светло розово. Оформете го с изявление блуза и модни бижута за сезонно разрешено привлекателност.

Източник: theclothingrental.com4. Бродиран комплект Dhoti Saree:
Бродиран комплект Dhoti Saree може да се почувства доста „ден навън“, но двойка като тази с блестящи пайети и кристална бродерия го прави през нощта. Хвърлете чифт токчета et voilà: тя е одобрена от партията.
Източник: azafashions.com5. пайети бродирани зашити сари с блуза:
Погледнете смесената си напитка на следващото ниво с този Georgette Saree. С участието на антично златно пайети с бродерия и работа с конци, това прави греяното гроздови сари в отличие.

Източник: TalkingThreads.in6. Флорални бродирани сари с зашита блуза:
Ако умирате да носите пайети с по -малко искрящи детайли, тогава флорален бродиран комплект като този е достатъчно елегантен за носене. Парче като това с много малко пайети е много по -подходящо за ранна вечер или ден.
Източник: ritukumar.com7. Лилав пайети сари:
Когато най-накрая е време да се насочите към вълнуващ повод, можете да отидете малко повече с желанието си за пайети. Опитайте да изберете лилав номер, който има много повече от бляскави детайли, като този. Вместо да се справите лесно с аксесоарите си, изберете висящ комплект. Това ще направи вашия вид изключително интересен и празничен.

Източник: thestylease.com8. бежово пайети сари с зашита блуза:
За траурна работа с пайети не изглеждайте дори повече от това бежово число с зашита комбинация от блузи. Много малкото цветова схема е сигурна, за да сте сигурни, че не се навеждате към лепкавата страна. Ако ни помолите за предложение за стайлинг, ще ви помолим да сдвоите това пайети с бит или без аксесоари, за да гарантирате, че облеклото не изглежда да изглежда объркано.
Източник: Ogaan.com9. Шифон Сари със златни пайети и кунданска работа:
С очевидната работа на златните пайети в шифонския сари, този външен вид би бил идеален за събиране през деня. Независимо дали се среща с вашите жени по радостен повод или отиване на конвенционална афера, когато искате да погледнете частта, това трябва да бъде вашият поглед. Докосването на кунданската работа подпомага този външен вид да се отклони от това, че изглежда и разкрасен.

Източник: facebook.com/mmalhotraworld13. Горчица Net Saree:
Мретно сари с нотки на искрящи акценти като комплекта по -долу може да насочи вниманието на най -доброто място. Деликатните бижута с мъниста могат да бъдат чудесни за добавяне на внимание към вашите извивки и увеличаване на най -доброто отношение.
Източник: waliajones.com14. Иворска пайети Разкраси сари:
Този разкрасен сари с детайли за пайети от слонова кост може да направи страхотен нощ през нощта. Погледът може да се усилва с огледална чанта за схващане и метални обувки. Набор като е също толкова голям, за да не бъде шампион на вашия ансамбъл (до вас, очевидно).
Източник: Aashniandco.com. Тези са 14-те стила на доста пайети сари, които могат да ви позволят да добавите някои стимули на ниво дива в следващата си голяма материя.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *