Ловът: Най -добрите панталони с широки крака, които да носите на работа

November 23, 2022 0 Comments

, сигурно, всички знаем какво трябва да има основите на гардероба за работа, професионални жени в гардеробите им, но ако купувате такъв за първи път или подменяте Един, който сте носили в земята, може да бъде болка да намерите точно подходящото въплъщение в магазините. В „Ловът“ търсим магазините за основен артикул, който всяка жена трябва да има.
Елизабет публикува миналата седмица за широки панталони за крака от Експрес и в момента има толкова много, че реших, че ще направим мини лов за най-добрите панталони с широки крака, които да носим, ​​за да работим в момента. Читатели, как се отнасяте към тенденцията? Кои са най-добрите панталони с широки крака, които да носите за работа? Кои са най -добрите ви съвети за подгъването им и с кои обувки и върхове ги сдвоявате?
За моя $ .02 все още се чувствам като подходящо подгъване на панталони с широка дължина, трябва да са с леко почивка на вамп на обувките ви, без да се обединявате или влачите в гърба. (Наистина трябва да повторя графиката в тази публикация за дължините на подгъва, но като цяло все още съм съгласен с по -старите си съвети.) Харесва ми ги оформени с маратонки или други плоски обувки – получаването на пета с тях може да бъде малко сложно, въпреки че въпреки това може да бъде малко сложно, въпреки Бих искал да чуя вашите съвети! (Друг възможен проблем, който трябва да бъде нащрек: Можете ли да носите обувки, без кракът на панталона да се хваща и прибра в каишката, дантели или вамп на обувката – като на тази снимка? Ботушите могат да бъдат идеални по тази причина. )
Основното нещо за панталоните в цяла дължина обаче е, че наистина трябва да знаете с кои обувки планирате да ги носите, когато ги подгънете-и след това се придържайте към тази обща височина на обувката всеки път, когато носите панталоните.
Виждам панталони с широк крак, оформени с много върхове на културите-за офиса ще го превключа на работен костюм или друг близък топ.

Просто още една бележка за тъканите: Имам чувството, че или драпитна материя, или тежка материя като туид или фланел е по-добра за тези видове панталони, защото памукът или бельото ще се набръчка-всъщност, ако планирате да носите широкия крак Панталоните за работа бих избегнал тези материи.
Читатели, какви са вашите мисли? Купувахте ли си страхотни панталони с широк крак за работа или игра напоследък? Как ги подгънете и с какво ги носите?
На снимката отгоре: бежово / розово / бежово
Тази публикация съдържа партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска рекламна програма, предназначена да предостави средство за нас да печелим такси, като се свържем с Amazon.com и свързани сайтове.

Купих тези панталони от 35 долара, след като ги видях на някой влияещ на Tiktok, и харесвах, че са ги имали с по -къси дължини. Плюсовете: Те ми пасват и подгъва изобщо не се влачи – и тъканта, макар и евтина, е драпирана и течна. Минусите: Те са много широки. Също така в този много рентабилен ценови диапазон: Цел (редовни и плюс размери), фабрика Banana Republic ($ 45+).

Това е нещо друго, което съм виждал в Tiktok, особено с блогъри със среден размер: Abercrombie Pants за победата, очевидно! Всеки път, когато отидох на уебсайта, те имат останали изключително ограничени размери, но все още са на разположение, така че подозирам, че те просто се възстановяват по неравномерни начини. (Може да имате по -добър късмет в местния магазин.)

Панталоните са 90 долара при Abercrombie в размери XXS-XXL в дълги, редовни и къси размери. Също в този ценови диапазон: 1.State, NYDJ, GAP и Express.

Тези панталони Everlane изглеждат страхотно за 118 долара. Те се предлагат с дължина 30 ″ и 32 ″, размери 0-16 и 4 цвята. За подобно ежедневно/драпиране се усеща около тази ценова точка, погледнете към Madewell (дребни, редовни, високи размери 0-16) и Норма Камали (високо оценени, много рецензенти отбелязват, че са страхотни панталони за пътуване). Тези панталони на Anthro са 140 долара и се предлагат в редовни, дребни, високи и плюс размери.

Друга приятелска марка с големи размери с страхотни панталони с широк крак, която да носите за работа: Реформация, достъпна в тонове цветове в размери 0-12 и в по-малко цветове в размери 14-24. Можете също така да намерите няколко цвята в Nordstrom и други търговци на дребно. Те са 178 долара.

Тези любими дъщерни панталони от 218 долара изглеждат страхотно и се предлагат и в около 6 цвята в Nordstrom и Favoritedefury.com (ooh, и имат къси дължини). Те са достъпни в размери 0-18. Също в този ценови диапазон: MMLF (обикновен фронт, 295 долара), Reiss (повече панталони с разпалени, отколкото широки, $ 245+).
Читатели, кои са най-добрите панталони с широки крака, които да носите за работа през 2022 г.? Кои са най -добрите ви съвети за подгъването им и с кои обувки и върхове ги сдвоявате?

Като тази функция? Вижте други скорошни вноски!
Изображения в социалните медии чрез снимки на депозити / Janifest (Жена се навежда срещу синия кадифено стол, тя носи панталони с широк крак, за да тъпаr да работи в бяло).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *